7 évnél régebbi cikk

3+1 frankó játszótér Fehérváron (nem csak) gyerekeknek
·Életmódjátszótér·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója3+1 frankó játszótér Fehérváron (nem csak) gyerekeknek
·Életmódjátszótér·Utolsó frissítés: undefined

Modernek, izgalmasak, a gyerekek imádják. Játszóterek Fehérváron, melyeket titokban mi, felnőttek is kipróbálnánk. Irány tehát Szárazrét, Maroshegy, vagy éppen a Halesz park, ahol egy frissen elkészült négytornyos várban szórakozhatnak a kicsik.

1. Maroshegy

Mászókával és csúszdával felszerelt kalózhajó, valamint egy "hegyvidéki" indiántábor is birtokba vehető a maroshegyi játszótéren. A rádió utcai gyerekek kedvenc tere igencsak biztonságos, mivel a mászóeszközök alatt vastag, rugalmas fenyőkéreg, a hajó körül pedig jó minőségű, szitált homok van.

2. Szárazrét

Fából készült esőbeálló, napelemes közvilágítás, folyóvizes mosdó. Ezek a modern eszközök mind megtalálhatóak az egyébként zárható szárazréti játszótéren, ahol nyolc fából készült mászóka, vár és más játékalkalmatosságok várják a családokat.

3. Koronás park

A történelmi játszópark, ahol a középkor rejtelmes világába pillanthatnak be a családok. A gyermekek itt egyedi és rendkívül változatos játékokkal, a modern technika vívmányait is alkalmazva ismerhetik meg az egykori koronázó város történelmét és mindennapi életét. Kipróbálhatnak elfeledett kézműves technikákat és megtapasztalhatják, hogyan éltek, mivel játszottak a lovagok korában a gyermekek.

+1. Halesz park

A napokban vették birtokba a gyerekek azt a négytornyos játszóteret, amely a Halesz parkban található és 22 különböző funkcióval is rendelkezik. A várban egyszerre 35-40 gyermek is tartózkodhat 5-14 éves korig és az már most látszik, hogy ennek a korosztálynak az egyik kedvence lesz ez a komplexum.

Galéria a Halesz parki játszótérről itt található.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek