7 évnél régebbi cikk

Sohonyai Edit sorozata az FMC-n
Fehérvár Médiacentrum fotójaSohonyai Edit sorozata az FMC-n

Neves íróval bővül az fmc.hu szerzőgárdája, ezentúl ugyanis Sohonyai Edit blogbejegyzései is olvashatók lesznek az oldalon.

A székesfehérvári írónőt arról kérdeztük, hogy milyen témákra számíthatunk tőle. Bár nem akarta „elspoilerezni” a jövőben megjelenő írásainak tartalmát, azt azért elárulta, hogy a Gucci őszi-téli férfidivatja felkeltette az érdeklődését, így arról biztosan kerekít majd egy érdekes történetet.

A Gucci-jelenségen túl – poéncentrikus gondolkodásának hála – olyan témák is várhatók tőle, melyek viccesek, érdekesek, és a város, de akár az ország érdeklődésére is számot tarthatnak. Az ilyen furcsaságokkal kapcsolatban több példát is említett az írónő, de ezek nagy részét a spoilerveszély miatt nem áll módunkban elárulni. Csak annyit szivárogtathatunk, hogy a témák tárgyalása során a széklettranszplantáció is szóba került!

A sztorikkal kapcsolatban Edit a memóriájára hagyatkozik. Mint mondja, ha valaki olyan történetet mesél, ami őt megfogja, akkor akár harminc év múlva is emlékszik rá, és adott esetben meg is kérdezi a mesélőt, hogy mi lett a történet folytatása. Ehhez még hozzájön az írónő azon képessége is, hogy egy-egy történetet nagyon sok szemszögből tud követni, aminek köszönhetően látja azt is, hogyan képes az ember elméje igazságot kreálni.

Az igazság pedig – mint tudjuk – mindig odaát van, jelen esetben az fmc.hu oldalon, ahol ezentúl péntekenként fellelhető lesz Sohonyai Edit tálalásában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek