7 évnél régebbi cikk

Ez meg mi akar lenni? Bemutatjuk az univerzum egyik legnagyobb rejtélyét
Ez meg mi akar lenni? Bemutatjuk az univerzum egyik legnagyobb rejtélyét

Olyat fotóztunk tavaly karácsony előtt, de olyat... Hogy most eszünkbe is jutott. Gyerekek százmillióinak álmát váltotta valóra a szerencsi csokigyár, egyúttal szülők százmillióinak okoz komoly fejvakarást az alábbi fotó: na, ezt vajon hogyan magyarázod el a gyereknek?

Múlt héten az őszi nyárban meglepődve futottunk bele a városunkba indokolatlanul korán megérkező karácsony első jeleibe. Az erről szóló Facebook-posztunk alján több hozzászólásban is megemlítettétek a húsvéti nyulat, ilyen-olyan összefüggésben.

Ezekről a hozzászólásokról azonnal eszünkbe jutott egy tavaly november végén lőtt fotó, ami a megmagyarázhatatlan megmagyarázhatatlanja, máig az univerzum egyik legnagyobb rejtélye, ami előtt megbabonázva álltunk, és csak annyi esett ki a hipermarket sárga polca előtt a szánkból: ez meg mi az ördög?

Tehát Szerencsen úgy döntöttek, hogy Mikulás ruhába öltöztetik a húsvéti nyulat, és ezt passzolják el december 6. alkalmából boldog-boldogtalannak. Nincs információnk a művelet sikeréről, de az biztos, hogy a gasztronómiai szuperprodukció mágnesként vonzza a tekintetet. Éppen ezért mutatunk egy másikat is: ez a szerencsétlen torzszülött nem egyedül árválkodott a polcon, hanem ott voltak a testvérkéi is:

Ha alaposan megfigyeljük, láthatjuk, hogy ennek az ünnepre termett csudának kis bolyhos farkacskája is van. Hát ez egy őrület, nem? Egyébként is, az ember fejében ezek után úgy cikáznak ide-oda a kérdések, mint Mikulás szánja a karácsonyi égbolton. A magunk részéről ezekre keressük a válaszokat a fénykép elkészülte óta:

- Mi lehet ennek a hormonzavaros jószágnak a neve?
- Most akkor ez a hóba tojja az ajándékokat vagy a kéményen jön be?
- Tejet iszik és kekszet eszik hozzá vagy répát készítsünk ki neki december 5-én éjszakára?
- Mit mondanak ezek után a szülők a gyerekeknek?
- És a legfontosabb: miért?

Ha bárkinek van válasza bármelyik kérdésre, már jöhet is egy kommentben. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek