7 évnél régebbi cikk

Alice Cooper jön a 2017-es FEZEN-re
Fehérvár Médiacentrum fotójaAlice Cooper jön a 2017-es FEZEN-re

Megvan a 2017-es FEZEN Fesztivál első sztárfellépője: Alice Cooper 20 év után koncertezik újra Magyarországon. Az amerikai rocklegenda augusztus 3-án lép fel Székesfehérváron.

Ma reggel a Facebookon jelentették be a FEZEN Fesztivál szervezői, hogy augusztus 3-án Fehérváron koncertezik majd Alice Cooper. Az élő rocklegenda 20 évvel ezelőtt járt utoljára Magyarországon. 

A szervezők posztjából kiderül az is, hogy a bejelentés örömére meghosszabbítják a kedvezményes bérletvásárlást, azaz november 16-án éjfélig lehet a jelenlegi 11 990 forintos áron kapni a hetijegyeket. Alice Cooper 2015-ben Bécsben lépett fel, az a koncert ilyen volt, szóval valami hasonlóra számíthatunk augusztus elején Fehérváron is:

Az idén 68 éves rockernek 2003 óta saját csillaga van a hollywoodi Walk of Fame sétányon, 2011 óta pedig tagja a Rock and Roll Hall of Fame-nek. Utolsó lemeze is ebben az évben jelent meg Welcome 2 My Nightmare címmel. Több mint 40 éves pályafutásának eddigi legnagyobb slágerei a Poison, a School's Out és a No More Mr. Nice Guy voltak.

Az első FEZEN-t 1997-ben rendezték, még Fehérvári Zenei Napok néven. Idén több mint 100 fellépő szórakoztatta a négy nap alatt a rendezvényre kilátogató 40 000 fesztiválozót. A 2016-os FEZEN-ről szóló összes cikkünket és beszámolónkat ide kattintva olvashatod el, köztük azt a szavazást is, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy melyik zenekarokat néznétek meg a legszívesebben 2017-ben. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek