6 évnél régebbi cikk

Hol lesznek lezárások, korlátozások szombaton a ballagás idején?
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Hol lesznek lezárások, korlátozások szombaton a ballagás idején?

Lehetőleg gyalogosan közelítsük meg szombaton délelőtt a belvárost illetve a középiskolák környékét. A Városház téren 9 órakor kezdődik a központi ballagás ezerötszáz diák részvételével. Emiatt több helyen is forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani – néhol már péntek kora estétől kezdődően.

Nyolc középiskola ötvenkilenc osztályának ezerötszáz diákja sorakozik fel a május 6-án, szombaton délelőtt 9-kor kezdődő ballagáson a Városház téren. Hogy a diákok és az érdeklődők zavartalanul közlekedhessenek az iskolák és a belváros között, az érintett szakaszokon több útlezárás és forgalomkorlátozás is lesz. Az Önkormányzati Kommunikációs Iroda közleményében részletesen ismertette, hol legyünk figyelemmel, mely utcákat kerüljük el gépkocsival szombaton délelőtt.

Május 6-án szombaton 8 és 11 óra között szakaszosan lezárják az alábbi útvonalakat:
Szabadságharcos út – Mátyás király körút – Ady Endre utca – Jókai Mór utca,
Várkörút – Petőfi Sándor utca – Kossuth Lajos utca,
Prohászka liget – Lakatos utca,
Gyümölcs utca – Budai út – Deák Ferenc utca,
Prohászka Ottokár utca – Budai út,
Zichy liget – Mészöly Géza utca.  

A Székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium épületének belső homlokzati felújítása miatt az intézmény végzősei a Szent István téren ballagnak. Emiatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

Május 5-én pénteken 18 órától május 6-án szombaton 12.25-ig lezárják a Szent István téren a Fejér Megyei Önkormányzat előtti parkolót.
Május 6-án szombaton 10.20-tól 10.40-ig, valamint 12.10-től 12.25-ig lezárásra kerül teljes szélességében a Budai út Vörösmarty tér Prohászka Ottokár út közötti szakasza.
Május 6-án szombaton 10.20-tól 12.25-ig lezárják a Szent István tér teljes területét, vagyis a Budai út és a Petőfi Sándor utca közötti útszakaszt, valamint a Papi Otthon mögötti átkötő útszakaszt.

Közlekedjünk türelmesen és figyelmesen szombaton délelőtt (is), és lehetőleg kerüljük el az említett szakaszokat!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek