6 évnél régebbi cikk

Csak a Kelenföldig járnak a vonatok Fehérvárról
Fehérvár Médiacentrum fotójaCsak a Kelenföldig járnak a vonatok Fehérvárról

Holnaptól, azaz május 17-től június 1-ig pályakarbantartás miatt a székesfehérvári vonatok csak Kelenföldig közlekednek.

Lehet, hogy holnap sokan késnek el munkahelyükről, hiszen a karbantartások miatt hosszabb menetidővel kell számolniuk a Köki Terminálhoz igyekvőknek. Ugyanis a G43-as székesfehérvári gyorsított személyvonatok Kőbánya-Kispest helyett csak Kelenföldig közlekednek, illetve onnan is indulnak. Ugyanez a helyzet a főváros keleti részén is, az összes Székesfehérvárról a Keleti pályaudvarra tartó vonat Kelenföldre érkezik és a Keletiből hazajutni sem lehet, mert nincs vonat a Keleti és a Kelenföldi pályaudvar között.

Leggyorsabban úgy tudjuk megközelíteni a Kökit, hogy a Kelenföldről 4-es metróval a Kálvin térig utazunk, majd átszállva a 3-as földalattira elmetrózunk a Kőbánya-Kispest végállomásig. A Keleti pályaudvar megközelítéséhez a legrövidebb út szintén a 4-es metró, mellyel Kelenföldről  közvetlenül eljuthatunk a a pályaudvarhoz.

A vasúttársaság kéri utasait, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást. A módosított menetrend a MÁV-csoport (www.mavcsoport.hu) honlapján, a vágányzári hírek között érhető el.

Az utasok tájékozódhatnak a Vonatinfó alkalmazásban és a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálatánál is a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon. Telekom-hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor-hálózatból a +36 (20) 499 4999-es, Vodafone-hálózatból a +36 (70) 499 4999-es számot.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek