6 évnél régebbi cikk

Öngyilkos lett a Linkin Park énekese
·Zenegyász·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaÖngyilkos lett a Linkin Park énekese
·Zenegyász·Utolsó frissítés: undefined

Felakasztotta magát a Linkin Park énekese. Chester Bennington holttestére helyi idő szerint csütörtök reggel találtak rá otthonában.

A Linkin Park énekese közeli barátja volt Chris Cornellnek, aki szintén néhány hónappal ezelőtt követett el öngyilkosságot. Cornell ma ünnepelte volna 53. születésnapját.

Chester Bennington 41 éves volt, zenekarával június 27-én lépett fel először Magyarországon. A VOLT Fesztiválon adott koncertjükre több mint 45 000 rajongó érkezett Sopronba. A koncertről mi is írtunk kritikát és élő Facebook-videót is készítettünk a buliról:

A zenekar 1999-es megalakulása óta eddig 60 milliónál is több lemezt adott el. Utolsó, nyolcadik lemezük májusban jelent meg. A Linkin Park legújabb videóklipje, a Talking To Myself éppen az énekes halálának napján jelent meg. Ez a dal volt a zenekar éppen futó turnéjának nyitószáma.

Chester Bennington évek óta drog- és alkoholproblémákkal küzdött, de halálában egy gyerekkori molesztálás is szerepet játszhatott. A 41 éves énekesnek hat gyereke van két feleségtől.

(TMZ)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók