6 évnél régebbi cikk

Felismered őket? Hívd a rendőrséget!
Felismered őket? Hívd a rendőrséget!

A székesfehérvári lakosság segítségét kéri a rendőrségét egy pénztárcalopással gyanúsított pár felkutatásához. A feltételezett elkövetőkről az áruházi kamerák készítettek felvételeket.

Ismeretlen tetteseket keres a rendőrség, akik 2017. július 7-én 17 óra 30 perc körül Székesfehérváron, a Rákóczi utcában lévő áruház egyik üzletéből egy pénztárcát, benne személyes iratokat, készpénzt és bankkártyát tulajdonítottak el. Az áruházban működő kamera felvételt készített két személyről, akik a bűncselekménnyel kapcsolatba hozhatóak. A társaság női tagja körülbelül 30 év körüli, vállig érő világos barna hajú, körülbelül 165 centiméter magas, arca ovális, kissé molett testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor fehér rövid ujjú felsőt és térdig érő világos színű szoknyát viselt. A vele tartózkodó férfi 30-35 év közötti, körülbelül 175-180 cm magas, szakállas, fekete rövid hajú. Felül világos pólót, alul szürkés terepmintás nadrágot és világos sportcipőt viselt.
lopassss
(Fotó: police.hu)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek