6 évnél régebbi cikk

Útlezárások csütörtökön napközben és este
Fehérvár Médiacentrum fotójaÚtlezárások csütörtökön napközben és este

Csütörtökön a felújítási munkák miatt 6 óra és 18 óra között a Budai út városból kifelé vezető oldalának egy szakaszán az összes forgalmi sávot lezárják, míg a Nemzetközi Néptáncfesztivál zárófelvonulásakor 18.30 és 20.00 óra között több, Belváros környéki útszakaszon lesz ideiglenes forgalomkorlátozás.

A gyalogos középsziget átépítési és burkolat-felújítási munkálatai miatt augusztus 17-én, csütörtökön 6 óra és 18 óra között a Budai út – Deák Ferenc utca csomópont Deák Ferenc utcai szakaszát és a Budai út Deák Ferenc, valamint Lövölde utca közötti, városból kifelé vezető forgalmi sávját lezárják.

A Budai út ezen a szakaszán a munkálatok ideje alatt csak a Gáz utca felől a József Attila utca irányába lehet haladni. A József Attila utca a Rákóczi utca felől, a Deák Ferenc utca a Horvát István utca felől zsákutca lesz. A Budai útról mindkét irányból csak a József Attila utcára lehet kanyarodni.

Nagyszabású felvonulással zárul csütörtökön este a XXII. Nemzetközi Néptáncfesztivál, a tánccsoportok 18.30 és 20.00 óra között a Malom utca – Mészöly Géza utca – Szabadságharcos utca – Mátyás király körút – Liszt Ferenc utca – Városház tér - Fő utca – Zichy liget útvonalon haladnak majd végig.  Az autósok az érintett szakaszon ideiglenes forgalomkorlátozásra és rendőri irányításra számítsanak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek