6 évnél régebbi cikk

Elég jóra sikerült a részben Fehérváron forgatott Viszkis-film előzetese
·Filmmozi·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fiers Gábor
Elég jóra sikerült a részben Fehérváron forgatott Viszkis-film előzetese
·Filmmozi·Utolsó frissítés: undefined

Megjelent a viszkis rablóról készült film első előzetese. Ha csak feleannyira lesz jó a november 23-án mozikba kerülő A Viszkis, mint ez az 52 másodperc, már akkor is biztosan az év magyar filmje lesz. Le vagyunk nyűgözve.

November 23-án kerül mozikba A Viszkis. A többek között a Kontrollt, a Ragadozókat és a Wayward Pines egyik epizódját is jegyző Antal Nimród filmjének egyes jeleneteit a fehérvári hokicsarnokban forgatták tavaly nyáron. A most megjelent első előzetesben többször is felismerhető az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok. De nem csak ettől néz ki úgy, hogy ez lesz az év magyar filmje. 

A trailer alapján egy igazi minőségi magyar akció- és közönségfilm készült. Az 52 másodperces előzetes közben nekünk az Ocean's Eleven és az Argo-akció ugrott be. Ha az ősszel érkező végeredmény csak megközelíteni tudja a trailer és a két említett film színvonalát, már biztosan mindenki elégedetten távozik majd a '90-es évek legendás magyar bankrablójának, Ambrus Attilának életéről szóló moziról. Nagyon várós.

Ez pedig tavaly szeptemberből egy werk a munkálatokról. Már ebből is látszott, hogy itt aztán tényleg mindenki rendesen odatette magát. 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek