6 évnél régebbi cikk

Megjelent a Linkin Park első videóklipje az énekes öngyilkossága óta
Fehérvár Médiacentrum fotójaMegjelent a Linkin Park első videóklipje az énekes öngyilkossága óta

Szeptember 18-án megjelent a Linkin Park első videóklipje azóta, hogy Chester Bennington júliusban öngyilkos lett. A One More Light című számra készült videó végén az együttes elbúcsúzik az énekestől.

Július 20-án helyi idő szerint a reggeli órákban holtan találták a Linkin Park énekesét kaliforniai otthonában. Azóta kiderült: Chester Bennington súlyos depresszióval küzdött, de korábban gondjai voltak az alkohollal és a drogokkal is. A zenész öngyilkosságában nagy szerepe lehetett annak, hogy egyik legjobb barátja, a szintén rockénekes Chris Cornell pár hónappal korábban szintén felakasztotta magát. A Linkin Park énekese feltehetően szimbolikusan barátja születésnapját és ugyanazt a módszert választotta az öngyilkosságra.

A Linkin Park majdnem napra pontosan két hónappal Chester Bennington halála után elkészítette soron következő videóklipjét. A One More Light című számra készült filmet a korábbi turnék felvételeiből válogatták össze, a főszereplő természetesen a 41 évesen elhunyt énekes. A videó végén az együttes tagjai elbúcsúznak Benningtontól.

 

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek