6 évnél régebbi cikk

II. Felsőoktatási Gólyabál: Legyél Te a legtrendibb!
Fehérvár Médiacentrum fotójaII. Felsőoktatási Gólyabál: Legyél Te a legtrendibb!

Október 18-án újra Felsőoktatási Gólyabál! A szervezők minden fehérvári felsőoktatásban tanuló diákot várnak, akik a nyitótáncot követően buliznának egyet például az Intim Torna Illegállal. Az örök kérdés persze most is adott: mégis mit vegyek fel? Segítünk, hogy Te is Bálkirály/Bálkirálynő lehess!

Alig egy hét és újra Felsőoktatási Gólyabál Fehérváron! Immáron második alkalommal várják a székesfehérvári felsőoktatásban tanulókat egy közös ünneplésre, ahol olyan sztárfellépőkkel is együtt bulizhatnak, mint az Intim Torna Illegál. Az est legégetőbb kérdése persze nem más, mint, hogy ki nyeri majd el a Bálkirály és Bálkirálynő címeket. Dresscode: a fiúknak öltöny, a lányoknak koktélruha. De azért nem mindegy, hogy milyen... megmutatjuk,hogyan tűnj ki a tömegből!  

 

(forrás: fehervariprogram.hu)

Hölgyek:

Légy egyszerű de nagyszerű! Semmiképp ne a rikító színekkel és fodrokkal próbálj meg tündökölni, a letisztult megjelenés sokkal elegánsabb külsőt kölcsönöz. Nem muszáj ragaszkodnod az egyszínű, minta nélküli fazonhoz, de a túlzott színkavalkádot és mintaötvözetet kerüld el. Az összhang a legfontosabb: bármilyen kiegészítőt is választasz, annak színben és stílusban passzolniuk kell egymáshoz, de főként a koktélruhádhoz! Rövidebb vagy hosszabb ruha? A helyes válasz: mindkettő jó lehet! A hosszú fazon talán klasszikus "báliasabb" megjelenést nyújt, de egy rövidebb ruhával is lehetsz nagyon elegáns! A megfelelő cipő kiválasztásánál pedig csak egyetlen aranyszabály van: legyen kényelmes! Nem kellemes vízhólyagokkal ébredni a bál utáni reggel, hasznos lehet a talpbetét használata!

( forrás: https://pixabay.com/  ) 

Urak

Könnyebbnek tűnik a ruha kiválasztása, hiszen ahogy a Dresscode is kimondja, csak egy öltöny kell. Igen ám, de azt az öltönyt viselni is tudni kell! Nagyon előnytelenné teszi a megjelenést még egy szép zakó vagy öltöny is, ha gyűrött, erre kifejezetten ügyeljünk! A zokni színe is passzoljon a választott öltözékhez, általában a feketével nem lehet mellé lőni. Igaz, a hipszter stílusú öltözék megengedi a mintás: például pöttyös vagy csíkos, feltűnően színes zoknikat, de mi azt tanácsoljuk, inkább ne így próbáljunk kitűnni egy Gólyabálon, hiszen könnyen az ellenkező hatást válthatja ki, és nevetség tárgyává válhatunk. Elengedhetetlen kiegészítő még az úriemberek számára a nyakkendő, amit az ing színéhez érdemes választani. Itt viszont nem feltétlenül kell a klasszikus fekete-fehér vonalat követni, bátran választhatunk például egy halvány kék tónusú inget és hozzá illő nyakkendőt. És ne felejtsünk el megborotválkozni se, sokkal ápoltabb hatást kelt, ha a bál erejéig rendbe tesszük szakállunkat. Azért egy kis borosta még teljesen belefér.

( forrás: https://www.pexels.com )

Mindezek persze csak általános jótanácsok, úgy fogod jól érezni magad, ha a saját egyéniségedre formálod őket. Egyet azonban mindenképp szigorúan tarts be: ne másokra próbálj hasonlítani megjelenéseddel, csak simán légy önmagad!

Bővebb infókért katt ide: http://www.fehervariprogram.hu/316-szekesfehervari-felsooktatasi-golyabal 

Jó bálozást kívánunk!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek