6 évnél régebbi cikk

Lájkolj, oszd meg és nyerj!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Lájkolj, oszd meg és nyerj!

Csupán ennyit kell tenni, hogy a Fehérvár Médiacentrum rendhagyó adventi kalendáriumának napi ajándékát megnyerhesd. Karácsonyig minden nap szeretnénk megajándékozni olvasóinkat, nézőinket, hallgatóinkat, hogy már az ünnepi készülődés is örömmel teljen. Olyan játékra invitálunk téged, melyben bárki nyerhet, csupán két kattintás kell hozzá a megfelelő helyen!

A közösségi oldalainkat kell figyelni!

Minél többször lájkolod és minél gyakrabban osztod meg a Facebook-oldalainkon megjelenő napi nyereményjátékot, annál több esély van arra, hogy a partnereink által felajánlott ajándékokat hazavihesd. Minden nap délben kerül fel a játék, innentől kezdve lehet lájkolni és megosztani, majd másnap reggel kilenc órakor kiderül, ki nyerte az aznapi nyereményt. A hétvégi megosztók közül hétfőn sorsolunk ki két nyertest. Fontos információ, hogy az eredeti posztot kell megosztani, ezért mindig a heti aktuális felület Facebook-oldalán kell figyelni a délben felkerült képet!

Minden héten más felületen nyerhetnek

A nyereményjátékot a Vörösmarty Rádió Facebook-oldalán kezdjük – ez az első hét, mely november 20-tól 26-ig tart. A következő héten, azaz november 27-től december 3-ig a Fehérvár hetilap Facebook-oldalát kell figyelni, osztani és lájkolni. A harmadik hét meglepetéseit keressétek a Fehérvár Televízió közösségi oldalán december 4-től 10-ig. Azok sem maradnak le, akik december második hetében kapcsolódnak be a játékba, mert az fmc.hu Facebook-oldalán még nyerhetnek december 11-től 17-ig.

Milyen ajándékok várnak?

A finomságoktól a használati tárgyakig, belépőkön át a mozijegyekig értékes ajándékok várnak a Fehérvár Médiacentrum közönségére. Együttműködő partnereink ajánlották fel profiljuknak megfelelő ajándékukat, ami lehet egy kosár egészséges élelmiszer, téli autófelszerelés vagy ajándéktárgyak fehérvári sportrajongók számára. A kertészkedőkre is gondoltunk, sőt azok sem maradnak nyeremény nélkül, akik szabadidős programokhoz szeretnének belépőket nyerni. Minden nap más ajándékot sorsolunk ki. Hogy éppen melyiket lehet adott nap megnyerni, Facebook-oldalainkon fotón tesszük közzé.

Hol lehet átvenni a nyereményeket?

A napi nyertest szerkesztőségünk értesíti, és egyeztet vele a nyeremény átvételéről is.

Melyik héten hol lehet nyerni?

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek