6 évnél régebbi cikk

Mi már tudjuk, ki nyeri a foci VB-t
Fehérvár Médiacentrum fotójaMi már tudjuk, ki nyeri a foci VB-t

December elsején a FIFA kisorsolta a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság csoportbeosztását. Sok országban örülnek, sok helyen fogják a fejüket függően attól, Fortuna mely riválisokat sorolta saját országuk mellé. Mindenki megnyugodhat, mi már tudjuk, ki lesz a végső győztes.

A sorsolás után a világhírű brit fogadóiroda, a William Hill a címvédő németek végső sikerét tartja a legesélyesebbnek, akik rájuk fogadnak, tétjük 5.5-szörösét nyerhetik meg. Az oddslista második helyén a brazilok állnak 6-szoros nyereményszorzóval, míg a franciák oroszországi aranyérme 6.5-szörös pénzt érne.

A The Guardian ennél is tovább ment, a brit lap még a sorsolás előtt elkészített egy programot, mellyel bárki elvégezhette a próbasorsolást. A program a hivatalos ceremónia után is jó móka, ugyanis modellezi a világbajnokságot, így megtudhatjuk, ki is nyeri a 2018-as foci vébét.

Mi már végigjátszottuk, így a nagy titok birtokába jutottunk, nincs más dolgotok, mint hogy ti is kipróbáljátok, ha ide kattintotok (a felugró lap alján a "Who Can Win?" gombbal indul a szimuláció).

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek