6 évnél régebbi cikk

Neked is könnyet fog csalni a szemedbe az élőszereplős Micimackó-film magyar előzetese
Fehérvár Médiacentrum fotójaNeked is könnyet fog csalni a szemedbe az élőszereplős Micimackó-film magyar előzetese

Bár nem Micimackó, hanem Barátom, Róbert Gida címen, de hamarosan a mozikba vándorolnak a Százholdas Pagony kedvenc kis lakói egy élőszereplős film formájában. Micimackót a jól megszokott Mikó István szólaltatja meg. Garantáltan összeszorul a szíved!

A dzsungel könyve, a Tarzan legendája és A szépség és a szörnyeteg sikerei után a Disney-futószalag gyártja tovább az élőszereplős egész estés rajzfilm-mozikat, így a következő körben Micimackóval és barátaival fogunk találkozni a Barátom, Róbert Gida című alkotásban. Ehhez jött a napokban egy szinkronizált előzetes is, melyben Alan Alexander Milne mesehőse a nagybetűs magyar hangon szólal meg, azaz a legendás Mikó Istvánt hallhatjuk Micimackó szerepében. Róbert Gidát Ewan McGregor kelti életre, akit pedig Anger Zsolt szinkronizál.

A történet szerint Róbert Gida felnőtt, családja van, és nagyon úgy tűnik, hogy már rég elfelejtette a Százholdas Pagony lakóit. Azonban ez az idill gyorsan megtörik, ugyanis Róbert Gida látszólag nem boldogul az életben, és problémát problémára halmozva nem találja a megoldásokat. Ekkor jelenik meg a semmiből Micimackó és régi barátai, hogy segítsenek neki visszaemlékezni egykori önmagára. 

Akik a Micimackón nőttek fel, azoknak már az előzetes is bőven elég lesz a nosztalgiázáshoz, így tűkön ülve várhatják az augusztus 2-án debütáló egész estés filmet. A Barátom, Róbert Gidát az a Marc Forster rendezte, akinek az Én, Pán Pétert is köszönhetjük, így ha rajzfilm-adaptációról van szó, akkor garantáltan jó kezekben van az alkotás.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek