5 évnél régebbi cikk

Ezekre a forgalomkorlátozásokra számíts a ballagás idején!
·Közlekedésballagás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Ezekre a forgalomkorlátozásokra számíts a ballagás idején!
·Közlekedésballagás·Utolsó frissítés: undefined

Május 5-én, szombaton a városi ballagás miatt több helyen is korlátozzák majd a közlekedést Székesfehérváron. Ne csak az útvonalunkat gondoljuk át előre, hanem a parkolást is!

Szombaton, május 5-én 9 órakor kezdődik Székesfehérváron a városi ballagás, a Püspöki Palota előtti téren. A középiskoláktól a belváros felé vezető útvonalakon ezért forgalomkorlátozásra és rendőri irányításra kell számítaniuk az autósoknak. 8.20-tól körülbelül 8.45-ig a Szabadságharcos út – Ady Endre utca vonalán, illetve 8.25-től szintén 8.45-ig a Prohászka Ottokár utca – Várkörút vonalon, valamint visszafelé ugyanezen szakaszokon, továbbá a Várkörút – Budai út – SzSzC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája útvonalán lesz korlátozás és rendőri irányítás.

Jó hír a közlekedőknek - ahogy már mi is megírtuk-, hogy a Szárcsa utcát május 4-én, pénteken az esti órákban megnyitják a forgalom előtt, így szombaton akadálytalanul lehet behajtani a városba.

A várható zsúfoltság miatt gondoljunk már előre arra is, hogy hol hagyjuk majd az autónkat, hiszen a parkolás is időigényesebb lehet szombaton délelőtt. A Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodája arra kéri az autósokat, hogy előre átgondoltan tervezzék meg a parkolást, és lehetőség szerint gyalogosan közelítsék meg az iskolákat a várható tömeg és az intézmények körüli, korlátozott számú parkolóhelyek miatt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek