5 évnél régebbi cikk

Szeretnek hűtlenkedni a székesfehérváriak - érdekes felmérés készült
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Szeretnek hűtlenkedni a székesfehérváriak - érdekes felmérés készült

A Viszony.hu hűtlenségi térképe szerint bár nem mi vagyunk a legcsapodárabb népség az országban, azért szeretünk házon kívül csipegetni.

Hiánypótló kutatást végzett a Viszony.hu, ugyanis az oldaluk forgalmát vizsgálva összeállította az ország hűtlenségi térképét. Hogy jó hír vagy sem, mindenki döntsön a maga ízlése szerint: úgy tűnik meglehetősen forróvérűek a székesfehérváriak és a Fejér megyeiek. Az oldal adatai szerint ugyanis az elmúlt években leginkább Székesfehérváron, Kecskeméten és Győrben, valamint környékükön nőtt meg a hűtlenkedni vágyók száma.

A lista másik végén Nógrád, Tolna és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye áll, ezekben a megyékben a legalacsonyabb a hűtlenkedési hajlam a friss felmérés alapján, amit az oldal adataiból állítottak össze. 

A kutatás egyik érdekessége, hogy - ahogy már évek óta, úgy 2018-ban is - hétfőn a legmagasabb a hűtlenkedési kedv, rendszerint a hét első napján tetőzik ugyanis a forgalom a szeretőkereső-oldalon. Adja magát a kérdés: vajon mi történhet otthon hétvégenként?

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek