5 évnél régebbi cikk

Több utcában útburkolat-felújítási munkák kezdődnek - így változik a forgalmi rend
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Több utcában útburkolat-felújítási munkák kezdődnek - így változik a forgalmi rend

Géza utca, Rozsnyói utca, Sajó utca, Túrózsáki út - ezeken a területeken kell majd a következő időszakban fokozottabban figyelni, hiszen a felújítások miatt megváltozott forgalmi rendre, lezárásokra, terelésekre számíthatunk.

2018. június 11-én, hétfőtől a Géza utca Kadocsa út – Zsolt utca közötti szakaszán indulnak el a burkolatfelújítási munkálatok. A kivitelezés időtartama alatt – előreláthatólag egy hónapon át – egyirányúsítják a Géza utca Kadocsa út és Zsolt utca közötti szakaszát a Karinthy utca irányába. Emiatt a 24-es és 25-ös jelzésű autóbuszjáratok a centrum irányába a Zsolt utca – Kadocsa út terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok számára ideiglenes megállóhely kerül kijelölésre; kifelé irányban: a Géza utca 49-51. szám alatti ingatlanok előtt - a Kadocsa út elnevezésű megállóhely kiváltására –, valamint befelé irányban: a Zsolt utcában a Géza utcai csomópont után – a Karinthy utca elnevezésű megállóhely kiváltására. Kimaradó megállóhelyek: a Centrum, illetve befelé irányban a Kadocsa út elnevezésű megálló.

Az Öreghegy irányából, a Pozsonyi út felől érkező gépjárművek számára terelőútvonalnak a Pozsonyi út – Berényi út – Kadocsa út útvonalat ajánlják a szakemberek.

Szintén június 11-től burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek a Rozsnyói utcában, Sajó utcában, valamint a Túrózsáki úton. A kivitelezési munkálatok során forgalomkorlátozásokra, időszakos útlezárásokra kell számítani. Az érintett ingatlanok tulajdonosait, használóit a kivitelezők tájékoztatják az aktuális korlátozásokról, forgalmirend-változásokról.

Kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék, és úti céljaik megközelítése során a felújítási munkálatokat vegyék figyelembe.

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek