5 évnél régebbi cikk

Nincs aranyosabb az ásványvizet ivó sivatagi mókusnál
Fehérvár Médiacentrum fotójaNincs aranyosabb az ásványvizet ivó sivatagi mókusnál

Egy brit pár nyaralásuk alatt érdekes követőre tett szert. Egy mókus loholt a nyomukban, aki a nagy hőségben egyetlen dologra vágyott igazán: vízre. A pár végül megitatta a szőrmókot, amiről egy cuki videó is készült. Ahogy a kis kezeivel fogja a palackot! Hát meg lehet zabálni!

A nem mindennapi cukiság a Grand Canyonnál történt, ahol is egy brit pár, Paul Camps és barátnője éppen nyaralásukat töltötték, amikor egyszercsak arra lettek figyelmesek, hogy egy apró mókus kezdi el követni őket. Paul Camps a Storyfulnak elmondta: a kis állat először az ő nyomába eredt, majd amikor megállt, a szőrmók felemelte a kezeit, mintha csak azt akarta volna, hogy felvegye a karjaiba.

Gyorsan kiderült, hogy a mókuli nem egy ölelésre, hanem valami egészen másra vágyott: ahogy Paul tovább adta barátnőjének a vizes palackját, hogy le tudja fotózni a mókust, az apró állatka a nőhöz fordult és már felé is nyújtotta apró kezecskéit. Ekkor jöttek rá, hogy a tűzforró Grand Canyonban élő állat nagyon szomjas volt és nem szeretetre, hanem sokkal inkább hideg vízre vágyott.

Camps odanyújtotta a sivatagi mókusnak a vizes palackot, aki azonnal megragadta és inni kezdett. Mondanom sem kell, a szomjas állatka az utolsó cseppig kiitta az üveget.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek