5 évnél régebbi cikk

Még lehet jelentkezni a macskaszeretők álommelójára
Fehérvár Médiacentrum fotójaMég lehet jelentkezni a macskaszeretők álommelójára

Görögország, Égei-tenger, mediterrán szigetek, mesebeli kikötők és... sok-sok cica. Szerintem ennél nem is kell többet mondanom azoknak, akik odavannak a selymes kis bársonytalpúakért, ugyanis a pár hete meghirdetett macskagondozó állást nekik találták ki. Álommeló egy álomhelyen. Hajrá, hajrá, még van időtök!

Augusztus 5-én egy érdekes álláshirdetés került fel a God's Little People Cat Rescue Facebook-oldalára, miszerint egy görögországbeli szigeten az Égei-tengernél, Szíroszon kell 55 (!!!) macskáról gondoskodni. Sima ügy, nem? Persze a legtöbb cicaszerető egyből ugrana erre az ajánlatra, ám ha a temérdek szőrmók nem lenne elég, akkor még paradicsomi környezet, egészen jó kis fizetés (a Trading Economics szerint az átlag görög fizetés kb. 1204 Euró, ami átszámolva kb. 390.000 Ft) és még ingyenes szállás is várja a jelentkezőket.

Az álláshirdetés futótűzként terjedt el az egész világon és rövid időn belül akkora népszerűségre tett szert, olyan sokan jelentkeztek macskagondozónak, hogy még a BBC is felkapta rá a fejét. 

Bár nem adtak meg konkrét határidőt (augusztus vége), jelentkezni még bőven van időtök, ugyanis a meló október elején kezdődik. Az első pár hét a betanítás jegyében fog zajlani, így csak a lakhatás lesz ingyenes, pénzt csak novemberben láthatnak a lelkes cicagondozók. Hogy ne legyen minden fenékig tejfel, a hirdetők azért meghatároztak egy-két feltételt a munka betöltéséhez: elsősorban 45 év felettiek jelentkezését várják, és nemcsak szeretni kell az állatokat, de érteni is kell hozzájuk, ahogy írják, egy igazi macskasuttogót keresnek. Érdemes sietni, ugyanis a BBC szerint már több, mint húszezren osztották meg eddig az ajánlatot, és vagy kétszázan írtak emailt.

Valami ilyesmi látványra készüljetek:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek