5 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől a Bye Summer koncert miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Forgalomkorlátozások lesznek péntek déltől a Bye Summer koncert miatt

Több autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik augusztus 31-én, pénteken déltől másnap reggelig, mert a Zichy színpad közelében útlezárások lesznek a Bye Summer nyárzáró program miatt.

Teljes keresztirányú zárás lesz a Mátyás király körút és az Ybl Miklós utca csomópontjában, illetve a Dózsa György út – Várkörút csomópontban, valamint a Mátyás király körút – Zichy liget csatlakozásban augusztus 31-én, pénteken déltól. A Zichy liget ügyvédsor kétirányú zsákutca lesz a Malom utca felől. A Bye Summer miatti lezárások szeptember 1-jén, szombaton reggel 9 óráig tartanak.

Az érintett helyi, regionális és országos buszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A Mór - Zámoly, valamint Lovasberény irányába, illetve irányából közlekedő országos és helyi autóbuszjáratok az autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

A forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

16”-os, „17”-es, valamint a „30”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban
Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Várkörút
Kimaradt megállóhelyek:
• Szabadságharcos út (a „17”-es és „30”-as járatok esetében)
• Ybl M. ltp.


26”, „26A”, „26G”, „27” és „38”-as autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:
Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u.
Kimaradt megállóhely:
• Ybl M. ltp.

A külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített Uszoda elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A belső végállomás felé közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl. M. ltp. elnevezésű megállóhely helyett a Palotai úton lévő, Gellért u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A terelésben érintett, külső végállomás irányába közlekedő helyi autóbuszjáratok a III. Béla király tér elnevezésű megállóhelyen nem állnak meg. A belső végállomás irányába közlekedő járatok számára a Mészöly G. utcában ideiglenes megállóhely nem kerül kijelölésre.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek