5 évnél régebbi cikk

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatnál forgatott az RTL Klub: élsport és karrierépítés
Fehérvár Médiacentrum fotójaAz Alba Fehérvár kosárlabdacsapatnál forgatott az RTL Klub: élsport és karrierépítés

Az országos kereskedelmi csatorna munkaerő-piaci magazinja látogatott az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatához. A témát természetesen az élsport és a karrierépítés adta.

Felszabadult, mosolygós arcok fogadták az RTL Klub forgatócsoportját az Alba Regia Sportcsarnokban. Az Alba Fehérvárt a BC Dnipro elleni sikeres EuropeCup selejtező után látogatta meg a Karrier Zóna stábja Székesfehérváron. A műsor elsősorban a munkaerőpiac híreivel, történéseivel foglalkozik, főszerepbe helyezi a hazai vállalkozások brandépítési szokásait, állásközvetítők és álláskeresők, jövőbeni hivatásukat még kereső fiatalok számára igyekszik irányt mutatni. A csatornán ebben a hónapban már második szezonját kezdő műsor a sportot sem szerette volna kihagyni, hiszen egy-egy remek ívű sportkarrier inspirációt és útmutatást adhat akár a fiatalok, akár az idősebb generáció számára.

- Csapatkapitányunk, Lóránt Péter testvére, Gergely a Karrier Zóna szerkesztő-riportere, ő keresett meg minket, hogy a brandépítés, a sportolói karrier bemutatása kapcsán szeretnének nálunk forgatni. Gergő elmondta, mindenképpen egy kosárlabdaklubnál szerettek volna anyagot készíteni, egyrészt testvére, Péter miatt, másrészt az Alba hazai mezőnyben elfoglalt élvonalbeli helye miatt esett a választás klubunkra. Egyesületünk vezetősége örömmel vette a megkeresést, így jöhetett létre ez a forgatás. Érdekesség, hogy Gergely minden forgatáson aktívan beszáll az épp felkeresett vállalkozás napi feladatinak elvégzésébe, így tett korábban, amikor egy agrárvállalkozásnál forgattak, illetve az egyik hazai gyorsétteremláncnál is. Nem volt ez másként nálunk sem, a tízes mezt felöltve végigcsinálta csapatunk egyik edzését. A hangulat kiváló volt, láthatóan játékosaink és a szakmai stáb is élvezte az új helyzetet, amely két kiélezett mérkőzés között csempészett némi vidámságot a hajtós edzésbe - avatott be a részletekbe Horváth Éva, az Alba Fehérvár marketingvezetője.

A Karrier Zóna stábja interjúk, beszélgetések, no meg egy teljes edzés keresztmetszetén át igyekezett bemutatni, milyen is az élet egy profi sportklubnál, hogyan telnek a hétköznapok, milyen felkészülés előzi meg az éles tétmérkőzéseket. Lóránt Gergely láthatóan élvezte a fehérvári edzést, melynek végén természetesen elkészültek az interjúk is a csapat játékosaival, vezetőedzőjével és persze a klub vezetőivel is.

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatánál forgatott adást várhatóan novemberben tekinthetik meg az érdeklődők az RTL Klubon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek