5 évnél régebbi cikk

Az Újpest ellen játssza első meccsét a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban
·Sportsport·Utolsó frissítés: undefined
Az Újpest ellen játssza első meccsét a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban
·Sportsport·Utolsó frissítés: undefined

November 21-én 19 órakor, az Újpest ellen lép pályára először a MOL Vidi FC az új Sóstói Stadionban. 2018-ban még további két bajnokit rendeznek Székesfehérváron, melyekre november 12-15. között mini-bérletet értékesít a klub. November 16-tól jegyvásárlásra is lesz lehetőség.

November 21-től kezdődően ismét székesfehérvári otthonában, az új Sóstói Stadionban játssza hazai bajnoki mérkőzéseit a MOL Vidi FC. A nyitómérkőzésen Székesfehérvár Önkormányzatának szervezésében megnyitóünnepség is várja szurkolóinkat, melynek részleteiről hamarosan a Vidi tájékoztatást tesz közzé. A stadion kapui november 21-én 16:30-kor nyitnak.

A 2018-as év három bajnoki mérkőzésére (Újpest, Honvéd, Ferencváros) a klub mini-bérletet ad ki: a bérlettulajdonosok a három mérkőzést mindössze 2 mérkőzés áráért tekinthetik meg.

A hátralévő három idei bajnoki mérkőzésre szóló mini-bérletek elővásárlási időszaka november 12-én kezdődik és november 15-ig tart. Ezen időszak alatt kizárólag mini-bérlet vásárlására van lehetőség, jegyvásárlásra nincs. A tavaszi idényre 2019-ben lehet majd bérletet vásárolni.

Fontos, hogy mini-bérleteket kizárólag az A1, A3, C1, C2, C3, C4, C5, D1, D2, D3, D4, D5 és RBD szektorokba tudnak vásárolni, a többi szektorba egyelőre csak jegyvásárlásra lesz lehetőség. 

 A jegyárakról és bérletvásárlásról bővebben a MOL Vidi FC honlapján olvashattok.

(Forrás: MOL Vidi FC)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek