5 évnél régebbi cikk

Nem lesz idén Mikulás Motoros Felvonulás Székesfehérváron?
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/fmc.fehervar
Nem lesz idén Mikulás Motoros Felvonulás Székesfehérváron?

Sokan, sokféle fórumon kérdezték már november elejétől kezdve: idén is felvonulnak-e a motoros Mikulások Székesfehérváron.

Rengetegen szeretik a december eleji Mikulás Motoros Felvonulást, így nem véletlen hogy többféle fórumon feltették már a kérdést: idén lesz-e a rendezvény? A felvonulást szervező Honda Motorcenter oldalán egy rövid közleményt találtunk, amely szerint 2018-ban, hosszú idő óta először nem motoroznak végig Székesfehérváron a Mikulások decemberben.

A bővebb miértekért Jakli Attilához, a Mikulás Motoros Felvonulás szervezőjéhez fordultunk. „Amikor a felvonulást felkaroltuk semmi mást nem szerettünk volna, mint örömet szerezni, azoknak, akik végigmotoroznak mikulásruhában Székesfehérváron, és azoknak is, akik ezt megnézik, követik. Úgy érzem, az utóbbi egy-két évben kicsit túlléptük a határainkat, és a rendezéshez szükséges engedélyek beszerzése tavaly már annyira kevéssé volt gördülékeny, rengeteg időt, utánajárást és energiát elvitt, hogy megmondom őszintén, végül rossz szájízzel zártuk a kollégáimmal a történetet. A biztonságra vonatkozó szabályok is jelentős mértékben szigorodtak. Mint rendező, magánszemélyként kellett felvállalnom a felelősséget, és nagyon meg volt/van kötve a kezem. Így végül szomorúan, de úgy döntöttem, hogy idén sem én, sem a Honda Motorcenter nem tud beállni a Mikulás Motoros Felvonulás mögé. Természetesen a lehetőség mindenkinek adott” – emelte ki a Jakli Attila.  

Egy történet, amelyet rengetegen szerettek Székesfehérváron, úgy tűnik, véget ért. Ám ettől még reménykedhetünk benne, hogy néhány kósza Mikulás mégis végiggördül Székesfehérváron december 6-a környékén.

Addig is, ilyen volt a tavalyi felvonulás, ahol rekordot döntött a résztvevők száma:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek