5 évnél régebbi cikk

A legjobb ásványvíz díját nyerte el a székesfehérvári Aqua Mathias
·Hírekelismerés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alma Mineral
A legjobb ásványvíz díját nyerte el a székesfehérvári Aqua Mathias
·Hírekelismerés·Utolsó frissítés: undefined

November utolsó hétvégéjén tartották a Vajdahunyad várában a XV. Jubileumi Újbor és Sajt Fesztivált, melyen a székesfehérvári Aqua Mathias a legjobb ásványvíznek járó elismerést nyerte el.

A fesztiválon a legszínvonalasabb magyar termékek kerültek a közönség elé. A bor és a sajt mellé minőségi víz is dukál, így a díjazott újborok mellett kiosztották a legjobb ásványvíz díját is, melyet a székesfehérvári Alba Mineral Kft. által palackozott természetes ásványvíz, az Aqua Mathias nyerte el.

Hihetetlen nagy örömmel töltött el minket, hogy elnyertük a fesztivál szervezőinek elismerését, valamint Magyarország legkiválóbb borászatai ajánlják vizünket a nagyközönség számára. Frissessége azért is aratott a borászok körében, mert bármennyit ittak belőle a fejük mégis tiszta maradt tőle.” – mondta Kovács Tibor, az Alba Mineral Kft. ügyvezető igazgatója.

Világhíres borászok, kik az élet titkát bírjátok, immár belátjátok, hogy a legfontosabb élelmiszer a víz.” – jegyezte meg jókedvűen Ferenc Vilmos a Fesztivál Főszervezője.

Értéket, maradandót létrehozni, teremteni mindig nehezebb, mint azt tönkretenni. Nem szabad megfeledkeznünk természeti kincseinkről, amit földjeink, vizeink rejtenek, melyek megőrzése létünk alapvető záloga, jövőképességünk kulcsa.

Az Aqua Mathias természetes ásványvíz egy úgynevezett védett rétegből származó karsztvíz, mely Székesfehérvár és persze hazánk történelmének kiemelkedő alakjáról, Mátyás királyról kapta nevét. A földkéreg védett rétegéből természetes szén-dioxid-tartalommal feltörő ásványvíz jóízű, kiváló szomjoltó és emellett számos fontos ásványi anyagot is tartalmaz. A vizsgálati minősítés szerint az Aqua Mathias forrás vize mennyiségi korlátozás nélkül fogyasztható, “kellemes üdítő hatású, természetes ásványvíz“. Az alkotóelemek kedvező összetétele miatt a gyermekeknek és az idősebbeknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása. - áll a termék ismertetőjében.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek