5 évnél régebbi cikk

Szavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!
Fehérvár Médiacentrum fotója
thoughtco.com
Szavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!

Eljött a közönségszavazás ideje: több mint hetven beküldött alkotás fotója közül választhatják ki az fmc.hu olvasói, melyik legyen idén Fehérvár legszebb adventi koszorúja. Szavazni december 4-én, kedden 18 óráig lehet.

Első alkalommal hirdetett adventi koszorú szépségversenyt az fmc.hu szerkesztősége 2018. decemberében. Nagy örömünkre rengeteget szebbnél szebb fotó érkezett. Őszintén szólva nekünk már azért megérte kezdeményezni ezt a versenyt, hogy gyönyörködhessünk az ügyesebbnél ügyesebb alkotásaitokban.

Köszönet minden beküldőnek, akik közül a legtöbb szavazatot elérők a következő ajándékokat is hazaviszik majd:

Az első helyezett a Bright Home Hungary Kft. által felajánlott modern és elegáns, akkumulátoros lámpát kapja.
A második legtöbb szavazatot szerzett koszorú készítője a Süti Cake Cukrászműhely által felajánlott mézeskalács kopogtatót és egy brownie-s sajttortát nyeri el.
A harmadik helyezett jutalma pedig a Saveur Cukrászda által felajánlott bejgli és aprósütemények.
Különdíjként egy Vintage Paint ajándékcsomagot ajánlott fel a ajánlott fel a RegAndina Alkotóműhely, melyet a szerkesztőségünk kedvenc koszorúja készítőjének adunk majd át.


Így szavazhatsz:
Szavazni a képek jobb felső sarkában található zöld nyílra kattintva lehet. Ugyanitt látható minden koszorúnál, hogy hány szavazatot gyűjtött. A bal oldali szám pedig azt mutatja, hogy az adott pillanatban hányadik helyen áll a fotó. A szavazásban minden olyan fotó szerepel, melyet december 2-án vasárnap 18 óráig elküldtetek az fmc.hu Facebook oldalára. A szavazást a Playbuzz rendszerén belül bonyolítjuk le.

A szavazást 2018. december 4-én, 18 órakor lezártuk.

 

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek