5 évnél régebbi cikk

Az utolsó pillanatban futott be a fehérvári karácsony leghangulatosabb videója
Az utolsó pillanatban futott be a fehérvári karácsony leghangulatosabb videója

Közös karácsonyi zenét és hozzá egy klipet készített a Paraba, az MZ/X és Peet. A Swing 'n Bells klipjében benne van minden, amitől annyira hangulatos az adventi Székesfehérvár: a karácsonyi vásár, a belváros fényei, a forralt bor, némi hó és rengeteg mosolygó arc.

Ámenre érkezett meg a Paraba Swing Club, az MZ/X és Peet közös karácsonyi videója. Még éppen befér a karácsonyfa alá a Swing 'n Bells címre keresztelt klip. Akinek ismerős a cím, jó nyomon jár: a Jingle Bells swingesített verziójával van dolgunk, amiben mindent, amit csak lehetett, átírtak a srácok swingre és bármire, ami a tánchoz kapcsolódik (pl. Dashing through the snow helyett Dancing through the snow vagy What fun is it to ride and sing a sleighing song tonight helyett What fun is it to ride and swing a sleighing dance tonight stb.).

Az alapötlet tényleg húszforintos, de éppen ettől működik nagyon jól: a nyári verzióhoz hasonlóan körbetáncolják a Belvárost, és az egészet néhány otthon készített mobiltelefonos videóval egészítették ki. A jelenetek többségét az adventi vásárban vették fel, így visszaköszön minden, amitől annyira hangulatos decemberben Fehérvár. A forralt bor, a vidám arcok és a díszkivilágítás mellé a forgatás napjaira ráadásul kaptak egy kis havat is, ettől pedig még karácsonyibb lett a háromperces klip, ami végül így sikerült:

Néhány hete mi is készítettünk egy karácsonyi videót Székesfehérvárról. Ha még nem láttad, itt megnézheted:

Borítókép: Youtube/MZ/X
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek