5 évnél régebbi cikk

Nézd újra nálunk a legjobb szilveszteri retro tévéműsorokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
port.hu
Nézd újra nálunk a legjobb szilveszteri retro tévéműsorokat!

Szeszélyes Évszakok, Gálvölgyi-show, Szerencsekerék - volt idő, amikor ezeket a legendás műsorokat nézve tölthettük el az év utolsó éjszakáját. Hiányoznak a régi jó szilveszteri tévéadások? Akkor neked készült ez az összeállítás!

Közel negyed évszázadon át nevethettünk Gálvölgyi János és számos neves színészkollégájának paródiáin, melyek főleg az aktuális tévéreklámokat, műsorokat, mindennapi történéseket figurázták ki. Egy évtizeden át a Magyar Televízióban, majd 1998 és 2001 között az RTL Klubon.1987 utolsó napján láthattunk először a Gálvölgyi-show-t, a Szeszélyes Évszakok adásán belül.

Íme a felejthetetlen paródia-show első, bemutatkozó epizódja:

Éjfél után évről évre menetrendszerűen felbukkantak Ciccolina keblei is a képernyőn. Az egyébként Staller Ilona névre hallgató pornószínésznő először az olasz televízió képernyőjén villantotta fel a melleit élő adásban, még huszonöt éves korában. Bár később a politikai életben is próbálgatta szárnyait, Olaszországban éveken át képviselő is volt, az erotikus szereplésekkel sem hagyott fel, még 66 évesen is szerepelt félmeztelenül egy tévéműsorban.

Ebben a videóban a szintén kebelméretéről is emlékezetes énekesnővel, Zalatnay Cinivel énekel:

1993-ban indult a Magyar Televízióban az Amerikában akkor már húsz éve sikerrel futó vetélkedő hazai változata. A Szerencsekerék a kereskedelmi tévék indulásakor, 1997-ben átkerült a TV2-re, ahol 2001-ig sugározták, majd 2011-ben Story4-en készültek belőle újabb adások. A kellemes családi szórakozást nyújtó kitalálós játéknak számos ünnepi különkiadása készült az évek során, nem egyszer sztárfellépőkkel. A legtöbb adásban azonban a közönség soraiból kerültek ki a játékosok. Íme a 24 évvel ezelőtti szilveszteri Szerencsekerék:


Végezetül pedig adagoljuk nagyobb dózisban a szilveszteri nosztalgiázást: idézzük fel a Magyar Televízió egész estét betöltő óévbúcsúztató adását huszonhét évvel ezelőttről. Kellemes múltidézést és Boldog Új Évet kívánunk!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek