5 évnél régebbi cikk

Tervezd meg már most az esküvődet! - Esküvő Kiállítás Fehérváron január 12-13-án
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kanizsay Ákos
Tervezd meg már most az esküvődet! - Esküvő Kiállítás Fehérváron január 12-13-án

Egy helyszínen ismerkedhetnek meg számos szolgáltatóval, beszélgethetnek, ötleteket gyűjthetnek, ajánlatokat kérhetnek, időpontokat foglalhatnak, sőt január 12-én és 13-án sok kiállító kedvezményes ajánlatokkal is várja az Esküvő Kiállításra érkezőket. Kanizsay Ákos főszervezővel beszélgettünk.

Pontosan hol és mikor rendezik meg a kiállítást?

2019. január 12-13-án a székesfehérvári Novotelben várjuk az ifjú párokat, ahol két napon keresztül több mint 50 kiállító mutatkozik be, akik kiváló minőségű esküvői szolgáltatások széles skáláját kínálják a Nagy Napra. Egyébként Székesfehérváron minden évben ősszel és januárban kerül megrendezésre a rendezvényünk a Novotel Hotelben.

Kiknek ajánlod az Esküvő Kiállítást?

Szeretettel várunk minden jegyes párt, akik esküvőjükre készülnek. Megkönnyítjük számunkra a szervezést azzal, hogy itt egy helyszínen ismerkedhetnek meg számos szolgáltatóval, beszélgethetnek, ötleteket gyűjthetnek, ajánlatokat kérhetnek, időpontokat foglalhatnak, sőt sok kiállító kedvezményes ajánlatokkal várja a kiállításra érkezőket.

Az Esküvő Kiállításon lehetőség van tortát, süteményt kóstolni, gyűrűt és ruhát próbálni, dekorációk, meghívók, köszönetajándékok között csemegézni, fotósok, videósok referenciamunkába betekinteni. Rengeteg időt és utánajárást spórolnak meg a párok, ha rászánnak egy napot, akár kompletten leszervezhetik nálunk az esküvőjüket.

Milyen programokkal várjátok a látogatókat?

Mindkét nap délelőtt és délután esküvői zenekarok minikoncertjével és menyasszonyi ruhabemutatókkal indul a színpadi program, majd számos hasznos esküvőszervezési tanács hangzik el szolgáltatóinktól. A szakmai beszélgetések során tanácsot kaphatunk a gyűrű kiválasztásához, a legújabb dekorációs vagy épp smink trendekről, de mindig becsempészünk valami újdonságot a programba, úgy mint drónfotózás, selfiebox, kalligráfus.

Csak székesfehérvári vagy országszerte ismert és elismert szolgáltatókkal találkozhatnak itt az érdeklődők?

A rendezvényen a helyi esküvői szolgáltatókon túl több olyan partnerünk is képviselteti magát, akik munkájuk révén országszerte ismertek. Az is a kiállítás színvonalát dicséri, hogy évről évre megkeresnek minket határon túli szolgáltatók, külföldi esküvői helyszínek is. Volt már kárpátaljai ruhatervező, németországi fotós, erdélyi meghívott is a kiállítás életében.

A kiállítás kétnapos, január 12-13-án 10-18 óráig várjuk az érdeklődőket! Kiállítóként korlátozott számban lehet bekerülni rendezvényünkre, köszönhetően annak, hogy állandó partnereink nagy része rendszeresen képviselteti magát a rendezvényen, így ha felszabadul 1-1 standunk az őszi vagy a januári eseményre, akkor ezekre a helyekre tudunk új szolgáltatókat fogadni. A szervezés nagyrészt a nyár folyamán zajlik, így jelentkezni is minimum fél évvel az esemény előtt érdemes. Szakmai partnereinknek egyébként a kiállítás magazinjában vagy honlapunkon kiemelt partnerként is lehetősége van megjelenni.

További információk:
www.eskuvokiallitasfehervar.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek