5 évnél régebbi cikk

Hozz egy zoknit! - Jótékony akció indult Székesfehérváron
Hozz egy zoknit! - Jótékony akció indult Székesfehérváron

Jótékonysági kezdeményezés indult a Facebookon, ahol is egy fehérvári újságíró, Kocsis Noémi arra buzdítja a közösségi média felhasználóit, hogy gyűjtsenek össze fejenként egy pár meleg zoknit a hajléktalanoknak. Az adományokat a hét végéig várják.

Január 4-én érdekes Facebook-posztra bukkantam: a felhívás Hozz egy zoknit! címmel arra kéri az embereket, hogy a következő egy hétben gyűjtsenek össze 130 pár 40-46-os méret közötti meleg zoknit, amelyeket aztán a szervező a rászorulóknak adományoz. A posztot Kocsis Noémi fehérvári újságíró tette közzé, aki szociális magánakciók kiszélesítésének szeretné szentelni a 2019-es esztendőt. Elmondása szerint minden hónapnak meglesz a maga projektre, valamennyit ő fogja elindítani, és a csatlakozást, illetve a további ötleteket is örömmel veszi.

A jótékony bejegyzés egy frissítést is tartalmaz, ahol Noémi megjelöli az általa szerzett leadási lehetőségeket:

1. Study Könyvesbolt, Székesfehérvár, Palotai út 6., Tesco Palota. A könyvesboltban tudnak az akcióról, nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 9-18 között, szombaton 12 óráig veszik át, és egy dobozba gyűjtik a zoknikat.

2. Eliza Divat, Székesfehérvár, Ady Endre utca, a fodrászat és a vintage bolt között. Itt is tudnak róla, és január 8-12 között bármikor átveszik a zoknikat, tehát keddtől kezdve munkanapokon 10-17 óráig, szombaton 12 óráig.

A Hozz egy zoknit! egy újabb kiváló jótékonysági kezdeményezés, amellyel segíthetünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Én azt mondom, zoknira fel! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek