5 évnél régebbi cikk

Halálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál, két ember meghalt
Halálos baleset történt a 63-ason Székesfehérvárnál, két ember meghalt

Egy nyerges vontató és egy személyautó karambolozott.

Egy nyerges vontatóval ütközött össze egy személyautó a 63-as főút 89-es kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében, az M7-es autópálya feletti felüljárón. A személyautóban négyen utaztak, egyiküket a mentők a székesfehérvári hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt kiszabadították és kórházba szállították. A kocsi további három utasa beszorult, a mentők megállapítása szerint egyikük meghalt a balesetben.

A tűzoltóegységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval emelték ki a beszorult sérülteket és az elhunyt utast a kocsiból, majd átadták őket a mentőknek. A kamion vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az érintett útszakaszt lezárták.

FRISSÍTÉS: 13:28 - Farkas-Bozsik Gábor elmondta, hogy az autóba hárman - köztük az elhunyt személyek - beszorultak, őket a székesfehérvári tűzoltók szabadították ki a roncsból. Hozzátette: a járműben egy 4 éves gyerek is utazott, őt a tűzoltók kiérkezése előtt súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították. A kamion sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre több mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett.

Sebestyén Mária, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat Aba felől Soponya felé terelik. Az M7-es autópályáról jelenleg nem lehet lehajtani Fehérvár irányába, a járművek a szabadbattyáni lehajtót használhatják.

FRISSÍTÉS: 16:00 - A korábbi teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút ismét teljes szélességében járható.

(Forrás: VÉSZ, MTI, police.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek