5 évnél régebbi cikk

Ötvenéves Jennifer Aniston - Úgy gondolja, lehet még gyereke
Fehérvár Médiacentrum fotója
seosos.com
Ötvenéves Jennifer Aniston - Úgy gondolja, lehet még gyereke

Még mindig az jut az eszünkbe róla, hogy ő volt Rachel a Jóbarátokból. De nem azért, mert azóta nem tett le semmit az asztalra, hanem mert még mindig ugyanolyan fiatalnak néz ki!

1969. február 11-én született, tehát bármilyen hihetetlen is, minden emberi számítás szerint az ötvenedik születésnapját ünnepli Jennifer Aniston. Számtalan sikeres mozifilmjével ugyan már réges rég kilépett a skatulyából, sokunk számára mégis örökké a Jóbarátok huszonéves Rachele marad, akinek ikonikus hajviseletét rengetegen igyekeztek utánozni a kilencvenes években.

A világsikerű sorozat óta, - amit huszonöt éve megállás nélkül ismételnek a hazai tévécsatornák (is) – Jen az egyetlen, aki komolyan meg tudta vetni a lábát a mozi világában. Szinte minden évben forgat egy sikeres filmet – többnyire vígjátékot – és ha lehet, még híresebb lett annál is, mint a Jóbarátok idején volt.

A külseje mintha mit sem változott volna, és húsz évet valószínűleg nyugodtan letagadhatna a korából. Persze azért ha jól megnézzük, igenis változott az évek alatt. Ebben az egy évvel ezelőtt készült videóban kiválóan végigkövethető, hogyan alakult a külseje öt évtized alatt.

Így ünnepli az ötvenet

Mivel második férjétől, Justin Theroux-tól is elvált nemrégiben, Jennifer a kerek születésnapot szingliként ünnepli, de emiatt egyáltalán nincs elkeseredve. Hétvégén hatalmas bulit rendeztek neki a barátai Los Angeles-ben. Mivel a szombat esti születésnapi partiról egyelőre csak néhány lesi fotó látott napvilágot, csak arról tudunk beszámolni, hogy előzetesen hogyan tervezte megünnepelni a jeles dátumot a színésznő. A meglepetés vendégek közül állítólag az egyik a volt férje, Brad Pitt volt, akivel Jen mostanában ismét jó barátságot ápol. A parti díszvendégei között természetesen ott szerepelt Courtney Cox is, akivel évtizedek óta szoros barátság köti össze az ünnepeltet, valamint másik közeli barátja, Jason Bateman is. Felbukant többen között Kate Hudson, Barbra Steisand, Dolly Parton vagy George Clooney, Diane Keaton, David Arquette.
Jen álma az volt, hogy a neves énekesnő, Sia lépjen fel a partin utána pedig Mexikóba vagy a Bahamákra szeretne elutazni.

Érdekességek Jennifer Anistonról
Görög származású, eredeti neve: Jennifer Anastassakis. Ez a név a Jóbarátokban is felbukkan, amikor Rachelként éppen Monica és Chandler esküvőjére igyekszik:
A Jóbarátokban eredetileg Monica szerepére jelentkezett.

Keresztapja a híres színész, Kojak alakítója, Telly Savalas volt.

Fiatalabb korában Paul Rudd is a kedvese volt, aki később a Jóbarátokban Phoebe (Lisa Kudrow) férjét alakította.

Ettől marad fiatalos

És hogy vajon mitől marad ilyen fiatalos a külseje ötven évesen is? Nos, a rendkívül tudatos táplálkozásnak és a sportnak köszönhetően. Kerüli a fehér lisztet és a cukrot, rengeteget fogyaszt quinoát, zöldséget, gyümölcsöt és halféléket. Kedvenc reggelije az avokádó és a tojás, valamint a mandulatejből, banánból, étcsokoládéból és cseresznyéből készült smoothie.
Ami a testmozgást illeti, évek óta a bokszra esküszik. „ A jóga mellett ez az, amit nekem találtak ki! Lelkileg és fizikailag is teljesen leköt!”- nyilatkozta nemrég egy tévéinterjúban.

Lehet még gyereke?

Brad Pittől való válása idején a pletykák arról szóltak, hogy a férje azért hagyta el, mert nem akart gyereket. Második házasságában szintén nem merült fel ez a kérdés, a színésznő előszeretettel hangoztatta, hogy nem muszáj minden nőnek szülnie, anélkül is boldogok lehetnek. Korábban is tett már célzásokat arra, hogy tulajdonképpen egészségügyi okok miatt nem született babája, nemrégiben pedig az Elle magazinnak tett nyilatkozatában kifejtette: még bízik a csodában, hiszen ma már az orvostudomány segítségével olyan dolgok is lehetővé válhatnak, amik korábban sosem történhettek volna meg.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek