2 évnél régebbi cikk

Lezárások, forgalomterelések lesznek a tájfutó világbajnokság miatt Fehérváron
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Dévay László
Lezárások, forgalomterelések lesznek a tájfutó világbajnokság miatt Fehérváron
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

A vasárnap rajtoló Senior Tájfutó Világbajnokság versenyszakasza érinti a Piac és a Palotai kapu teret, a Liszt Ferenc utcát, a Mátyás király körutat és a Zichy ligetet. Lezárásokra, forgalomterelésekre kell számítani a hétvégén, illetve egyes autóbuszok vasárnap terelőútvonalon fognak közlekedni.

A nagyszabású világversenyhez kapcsolódóan augusztus 7-én, szombaton 23.00 órától augusztus 8-án, vasárnap 16.00 óráig teljes szélességében lezárják a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszát. A Zichy liget 1-9. közötti szakaszt zsákutcaként kétirányúsítják a Mészöly G. utca - Malom utca csomóponttól.

Augusztus 8-án, vasárnap üzemkezdettől üzemzárásig a Mór, Zámoly, valamint Lovasberény irányából és irányába közlekedő országos és regionális járatok a Várkörút – Budai út – autóbusz-állomás terelőútvonalon közlekednek.
 
A „16”-os, „17”-es, valamint a „30”-as helyijáratos autóbuszok mindkét irányban a Mészöly G. u. – Zichy liget (északi oldal) – Dózsa Gy. út/Ányos P. u. – Várkörút terelőútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhelyek: Szabadságharcos út (a „17”-es és „30”-as járatok esetében) és Ybl Miklós lakótelep.
 
A „26”, „26A”, „26G”,  „27” és „38”-as jelzésű autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget (északi oldal) – Dózsa Gy. út/Ányos P. u. – Szekfű Gy. u. terelőútvonalon közlekednek. Kimaradó megállóhely: Ybl Miklós lakótelep
 
A helyijáratos buszok a terelőútvonalon rendszeresített megállóhelyeken – a Városi Uszodánál (Zichy liget irányába), a III. Béla király téren (városközpont irányába) és a Szent Gellért utcában (autóbusz-állomás irányába) – megállnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek