1 hónapnál régebbi cikk

Ezért jó döntés egy profi akkumulátoros kerti gép
Fehérvár Médiacentrum fotója
hq-budapest
Ezért jó döntés egy profi akkumulátoros kerti gép

A professzionális akkumulátoros gépek nemcsak kényelmesebbé, de hatékonyabbá és biztonságosabbá is teszik a szabadban történő munkát. Lenyűgöző erőt és teljesítményt garantálnak, mindezt minimális zajterhelés és alacsony károsanyag-kibocsátás mellett.

Most megmutatjuk a legfontosabb dolgokat, melyeket érdemes tudni az akkumulátoros gépek használatáról. Illetve arra is fény derül, hogy kinek lehet jó döntés egy ilyen eszköz beszerzése.

Mennyire lehet hatékony egy akkumulátoros gép?

Ha kerti munkáról van szó, a Husqvarna - Budapest webshop oldalán az akkumulátorok mellett a legjobb gépeket és a fontos tartozékokat, kellékeket is megtalálhatjuk. Ez azt jelenti, hogy ma már bárki könnyedén hozzájuthat azokhoz az eszközökhöz, amelyekre a mesteri szintű munkavégzéshez szükség lehet.

Rengeteg szakember hatékonyság szempontjából persze továbbra is a benzines gépekre esküszik. Ennek oka, hogy korábban az akkus eszközök nem voltak képesek a komoly munkához szükséges erő és üzemidő biztosítására. Mára a helyzet azonban sokat változott.

A modern akkumulátoros gépek már lehetővé teszik azt, hogy a tereprendezési munkálatokat anélkül is hatékonyan végezhessük, hogy a túlzottan nagy füst és zaj miatt kellene aggódnunk. Ennek köszönhetően bárhol, bármikor hatékonyan dolgozhatunk velük. Ráadásul könnyűek és mobilisak, így a hosszú műszakok során is kényelmes megoldást jelentenek.

Ha robosztus, strapabíró megoldásra van szükség

A modern akkumulátoros gépek legnagyobb előnye, hogy a nagy teljesítményű benzines eszközökhöz hasonlóan nagy kapacitást és teljesítményt kínálnak. A bennük található, nagy teljesítményű villanymotor teljes nyomatékon és minimális fordulatszám mellett is kiemelkedő eredményt produkál.

Emellett kialakításuk is masszív. Ez nemcsak hosszabb élettartamot garantál, de az aktív hűtéssel párosulva bármilyen időjárási körülmények között lehetővé teszi a megszakítás nélküli munkavégzést.

Nem csupán nekünk, de a környezetünknek is jó

Az akkumulátorral működő professzionális gépek felhasználó-központú kialakításuknak köszönhetően egyszerűbben és kényelmesebben használhatóak a mindennapi munka során. Alkalmazásuk ezenkívül hozzájárul a munkával járó CO2-kibocsátás csökkentéséhez is.

Ez azt jelenti, hogy az akkumulátoros eszközök segítségével az ökológiai lábnyomunkat is hatékonyan csökkenthetjük. Ez pedig különösen fontos lehet a modern, fenntartható működésre törekvő vállalkozások esetében, hiszen egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelmi felelősségvállalás.

Gyorsan megtérülő befektetés

Végül, de nem utolsósorban a profi akkus gépek jó megoldást jelentenek a spórolásra is. Használatukhoz nincs szükség üzemanyagra, így a minimális üzemeltetési költségek hamar megtérülnek.

Ez azt jelenti, hogy ha hosszú távon gondolkodunk, és a biztonság, a hatékonyság és a fenntartható működés mellett pénztárcánk is fontos, egyértelmű, hogy a legjobb választás számunkra egy akkumulátoros gép lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek