EFOTT 2024: Azahriah, Majka, Krúbi és a Yeti is ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
EFOTT 2024: Azahriah, Majka, Krúbi és a Yeti is ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján

Benned is ott van az egyetemista? Akkor vár a nyár legnagyobb egyetemista bulija, az EFOTT július 10. és 14. között a legnagyobb magyar sztárokkal, House Piknikkel és tartalmas nappali programokkal!

Olyan előadók gondoskodnak majd az EFOTT-élményről a Velencei-tó partján, mint Azahriah, Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif!

Mindegy, hogy egyetemista vagy, voltál vagy leszel, július 10. és 14. között az EFOTT-on a helyed a barátaiddal! A nyári zenei fesztiválok közül a Velencei-tó partján várnak a legtartalmasabb nappali programok: az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban a felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői is jelen vannak.

Idén a családosok is középpontba kerülnek, úgyhogy ne hagyd otthon a tesódat, szüleidet, gyerekeidet, de még a nagyiékat sem! A 14 év alattiaknak, szülői felügyelettel ingyenes lesz a belépés, és új, önálló jegytípust is bevezet a fesztivál a nappali eseményeire: több mint 100 aktivitással és 40 kipróbálható sportággal lehet megismerkedni.

Izgalmas újdonság az is, hogy a Velencei-tó partján House Pikniket rendeznek a fesztivál minden napján, 14:00 és 20:30 között.

A sok-sok újdonság mellett pedig visszatér egy régi ismerős, az EFOTT Yeti is! A Yetinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT. Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben láthatod őt a fesztiválon, de egy biztos: ezt az EFOTT-ot nem lehet kihagyni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek