7 évnél régebbi cikk

Motorral tilos bemenni az üzletbe - Így járt egy anyuka a boltban
Fehérvár Médiacentrum fotójaMotorral tilos bemenni az üzletbe - Így járt egy anyuka a boltban

Facebookról vett történetek című sorozatunkban ezúttal nem egy beidézett szöveggel készültünk, ugyanakkor úgy gondoltuk, hogy ez az eset rávilágít egy problémára, amely létező probléma. Legalábbis a kommentekből és a megosztásokból úgy tűnik, hogy nem egyedi esetről van szó.

Egy székesfehérvári anyuka osztotta meg Facebookon nem éppen pozitív élményeit az egyik nagyáruházban történt esete kapcsán.

A sztori röviden annyi, hogy éppen szokásos bevásárlását ejtette meg kisfiával, aki a kis, műanyag motorján ment be az üzletbe. Az anyuka beszámolója szerint az üzlet biztonsági őre többször is odalépett hozzá, hogy elmondja: a boltban nem lehet motorozni. Az anyuka közölte vele, hogy máshogy nem tudja megoldani a bevásárlást és hogy már többször is (gyerekkel és kismotorral) vásárolt így az üzletben, mire a biztonsági őr minősíthetetlen módon beszélt vele. Az anyuka megkérte, hogy hívja ide az üzletvezetőt, amire nem volt hajlandó, így a hentespultnál dolgozókhoz fordult segítségért. Kisvártatva megjelent az üzletvezető is, aki köszönés nélkül azt mondta, hogy a szabály, az szabály. De legalább hagyta, hogy az anyuka befejezze a bevásárlást, elnézést, vagy bocsánatot viszont senki nem kért tőle a kellemetlenségek miatt.

Az erről szóló Facebook-posztot többen is megosztották már és az üzletlánc is reagált rá. A vállalat azt ígérte, hogy kivizsgálja az ügyet. Mi pedig, amint újat tudunk meg az ügyről, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek