7 évnél régebbi cikk

Kliphez keresnek statisztákat Székesfehérváron!
Fehérvár Médiacentrum fotójaKliphez keresnek statisztákat Székesfehérváron!

Középiskolás diákoknak nyújt lehetőséget Székesfehérvár Önkormányzata valamint a Vörösmarty Színház tehetségük kibontakoztatására. Na azért nem kell rögtön Oscar-díjra gondolni, de azért igencsak nagyszabású produkcióra kérik fel a szervezők Fehérvár lelkes fiataljait: az 1956-os forradalom emlékére készülő előadáshoz, pontosabban annak videoklipjéhez keresnek statisztákat.

Az 1956. október 23-ai forradalom emlékére Magyar advent címmel készítenek előadást, melyet október 24-én, a Hotel Magyar Király előtti téren fognak bemutatni. Ennek az előadásnak lesz része az a bizonyos videoklip, melyben a tervek szerint mintegy 200 diák tömegjelenetet fog megformálni.

Ha érzel magadban ambíciót, kíváncsiságot, vagy esetleg érdekel a film világa, hogy milyen is egy forgatási helyszín, netalántán már eleve színésznek készülsz, jelentkezz statisztának a moricz.diana@fehervariprogram.hu email címen, neved és iskolád megjelölésével. A forgatásra október 1-jén, szombaton 15 és 16 óra között kerül sor, megjelenés hétköznapi öltözékben, a további információkat pedig jelentkezésed leadása után, a válaszlevélben találhatod. 

A klipforgatásról a Fehérvár TV is készített riportot, amiből további részletek is kiderülnek az eseményről és a statiszták feladatáról.

Ez azon ritka alkalmak egyike, amikor megfordul a fejemben a gondolat: nem lenne rossz egy napra újra diáknak lenni! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek