7 évnél régebbi cikk

Szirmai Gergő a Corvinusra jön!
Fehérvár Médiacentrum fotójaSzirmai Gergő a Corvinusra jön!

Nem tanulni, ilyen jellegű információk legalábbis nem állnak rendelkezésemre. Előadást viszont tart majd, mégpedig november 30-án 17 órától.

Szirmai Gergely az egyik, ha nem a legnépszerűbb videós blogger (vlogger) Magyarországon. Több Youtube-csatornája is van, de a legismertebb talán a HollywoodNewsAgency, amelyen humoros filmkritikáit osztja meg nézőivel. Ha valaki nem ismerné, itt a kiemelt videó az oldaláról.

No, szóval ennek az úriembernek több mint 360 000 követője van, videóit pedig összesen 64,4 milliószor nézték már meg. A számok pedig beszélnek és azt mondják, hogy a videós világban ő eléggé megkerülhetetlen figura.

A szervezők ezért arról faggatják majd a vloggert, hogy miként indította el Youtube-csatornájáit, hogyan építette fel a Hollywood Hírügynökség márkáját, és hogy mi a módja annak, hogy üzletet csináljunk a videómegosztó oldalon.

Szirmai Gergő előadása november 30-án 17 órakor kezdődik a Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az előadás kezdetéig ezen a linken lehetséges. További, részletes információk az esemény Facebook oldalán található.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek