7 évnél régebbi cikk

Elkezdődött a Bíborszív lemezfelvétele
·ZeneBíborszív·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaElkezdődött a Bíborszív lemezfelvétele
·ZeneBíborszív·Utolsó frissítés: undefined

A fmc.hu cikke nyomán ajánlotta fel Spányi Antal megyéspüspök, hogy támogatja a Bíborszív Utcai Formáció lemezfelvételét, ifjabb Straub Dezső hangmérnök pedig vállalta, hogy ingyen elkészíti azt. A munkálatok most elkezdődtek...

Sohonyai Edit kolléganőm írt még karácsony előtt a Bíborszív Utcai Formációról, amely sokak számára lehet ismerős. Ha elsőre nem ugrik be, hogy kikről van szó, segítek: ez a formáció zenél rendszeresen a Liszt Ferenc utcai szökőkútnál. Amikor Edit interjúzott velük, megtudta, hogy az álmuk egy saját lemez. Erre figyelt fel Spányi Antal megyéspüspök, aki a cikk megjelenése után támogatásáról biztosította a formációt, míg ifjabb Straub Dezső felajánlotta, hogy ingyen elkészíti első lemezük felvételét. 

A dalok rögzítése pedig már el is kezdődött a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, ahol Sohonyai Edit mellett Spányi Antal is meglátogatta a formációt, amelynek tagjai kissé megilletődötten, de nagy hálával mondtak köszönetet a neki segítő embereknek és szervezeteknek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek