7 évnél régebbi cikk

A térfigyelőnek köszönhetően perceken belül elkapták a fosztogatót a buszpályaudvaron
Fehérvár Médiacentrum fotójaA térfigyelőnek köszönhetően perceken belül elkapták a fosztogatót a buszpályaudvaron

Egy enyingi nő az éjszaka akart kifosztani egy védekezésre képtelen fehérvári férfit. Őrizetbe vették és kifosztás bűntett elkövetése miatt indult ellene büntetőeljárás.

Az eset még éjjel történt, amikor is a 29 éves nő beszélgetésbe elegyedett egy férfival a buszpályaudvaron. A beszélgetés során aztán a nő kifosztotta a védekezésre képtelen férfit, majd a Bazilika felé vette az irányt. A térfigyelő kamerarendszernek köszönhetően  azonban a közterület-felügyelet észlelte az esetet és szólt a rendőrségnek, amely néhány percen belül két rendőrautót is a helyszínre küldött. Míg az egyik kocsi a Megyeház utca, addig a másik az Arany János utca felől közelítette meg a Templom közt, ahol a járőrök el is fogták a nőt. Ellene kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, ahol bűnügyi őrizetbe vették.

Az ÖKK (Önkormányzati Kommunikációs Központ) információi szerint a nyomozók a gyanúsított előzetes letartóztatását is kezdeményezik, és vizsgálják, hogy az éjszakai bűncselekmény elkövetése előtt követett-e el hasonló jellegű jogsértést, illetve volt-e ezek során társa.   

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek