7 évnél régebbi cikk

Elő a mobilokkal - A fehérvári Peet Project is ott van A Dalban
Fehérvár Médiacentrum fotójaElő a mobilokkal - A fehérvári Peet Project is ott van A Dalban

Amerika után megpróbálják Európát is bevenni a Démonölők.

Merthogy egy olyan dallal indulnak a srácok, ami nem csak fülbemászó, de még spirituális húrokat is megpendít. A címe az lett, hogy Kill your monster, ami szó szerint annyit tesz: Öld meg a szörnyed. Nem érdemes azonban túlmisztifikálni a dolgot, a mondanivaló akkor válik könnyen érthetővé, ha a démonjaink alatt olyan mindennapi élet- és stresszhelyzetekre gondolunk, mint például a csalódottság, vagy az alkalmatlanság érzése.

 Ha ez elsőre kicsit zavarosnak tűnik, semmi gond, itt van alább a primer forrás, vagyis maga a dal, ami segít helyre tenni a dolgokat.

A srácokról egyébként azt kell tudni, hogy a tengerentúlon gyakorlatilag népszerűbbek, mint itthon. A Peet Projectet 2008-ban hívták életre, műfajban pedig valahol a pop, a jazz és a funky stílusjegyeit ötvözik. Most dolgoznak ötödik lemezükön és úgy érzik, a magyar közönség is egyre nyitottabb a zenéjükre. A Dalban január 28-án, vagyis most szombaton lépnek fel, és számítanak arra, hogy a fehérváriak közül minél többen adják majd nekik a legmagasabb (10-es!) pontszámot.

Ha tehát azt szeretnénk, hogy fehérvári banda képviselje Magyarországot az idei Euróvíziós Dalfesztiválon Kijevben, úgy szombat este pontozzuk meg egy kicsit A Dalban a srácokat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek