7 évnél régebbi cikk

Megérkezett a rendőrfőkapitány válasza: a feketehegyi kisfiú halálának oka egyelőre nem ismert
Fehérvár Médiacentrum fotójaMegérkezett a rendőrfőkapitány válasza: a feketehegyi kisfiú halálának oka egyelőre nem ismert

Cser-Palkovics András polgármester nyílt levelében tegnap kért tájékoztatást az ügyről.

Akkor a polgármester azt írta: joggal várják el a fehérváriak, hogy a három hete meghalt feketehegyi kisfiú ügyében végre tájékoztatást kapjanak arról, mi történt valójában. Dr. Varga Péter, Fejér megye rendőrfőkapitánya ma délelőtt válaszolt is Cser-Palkovics Andrásnak. Levelében elárulta, hogy az ügyben még tart a szakértői vizsgálat, így a rendőrség előtt a gyermek halálának oka még nem ismert. A rendőrfőkapitány egyúttal ígéretet tett arra, hogy a vizsgálat lezárultával részletes tájékoztatást ad a megrendítő ügyről. 

Varga Péter ezen kívül biztosította a polgármestert és a város lakóit arról, hogy "a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, ahogy korábban, úgy ebben az ügyben is mindent megtesz a tragédia okainak és körülményeinek teljes körű feltárásának érdekében". A rendőrfőkapitány azt is kiemelte, hogy a kapitányság eleget tesz a közvélemény felé fennálló tájékoztatási kötelezettségének, amely azonban nem eredményezhet szabálysértést és "nem alapulhat megalapozatlan, kellőképpen nem alátámasztott információkra."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek