7 évnél régebbi cikk

A Vörösmarty Színház keresi az új Pál Utcai Fiúkat
Fehérvár Médiacentrum fotójaA Vörösmarty Színház keresi az új Pál Utcai Fiúkat

Áts Feri, Boka János, Geréb Dezső. Ismerősek ezek a nevek? És ha hozzá tesszük Nemecsek Ernőt? Ha olyan kisfiú voltál, aki szívesen élte bele magát A Pál utcai fiúk életébe, elmúltál már 16, valamint érdekel a színészkedés, éneklés, akár te is bekerülhetsz a Vörösmarty Színház szereplőgárdájába.

A székesfehérvári Vörösmarty Színház olyan fiúkat keres, akik jártasak a musicalek világában, és ezt szívesen meg is mutatják a Dés László, Geszti Péter, Grecsó Krisztián rendezte A Pál utcai fiúk című zenés játékban.

Ha március 29-én, szerdán 10:00-15:00 óra között eléggé elkápráztatod egy dallal, egy verssel és egy prózával a zsűrit, akár főszereplővé is válhatsz.

A Castingra mindenkinek előre be kell jelentkeznie: a fényképpel, elérhetőséggel ellátott önéletrajzot e-mailben kell eljuttatni a színház művészeti titkárának, Nagy Attila Józsefnek, a muveszet-t@vorosmartyszinhaz.hu címre. A további információkról (meghallgatás menete, pontos időpontja) a jelentkezés beadása után e-mailben értesítenek.

A színház felhívásának elolvasásához katt ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek