6 évnél régebbi cikk

Ne vegyél féláron palántát! Szerezd meg ingyen!
Fehérvár Médiacentrum fotójaNe vegyél féláron palántát! Szerezd meg ingyen!

Nem lesz kedvezményes palántavásár Fehérváron. Viszont aki erre várt, most 10 napig ingyen juthat muskátlihoz, petúniához. Csak ki kell töltenie egy pályázati adatlapot.

Eddig két módon lehetett kedvezményesen növényekhez jutni Fehérváron. Volt a virágvásár, ahol olcsón lehetett palántát venni, és a „Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért” kezdeményezés, ahol a közterületek szépítésére ingyen kaphatták a pályázók a növényeket.

Mára az utóbbi pályázat olyan népszerűségre tett szert, hogy a Városgondnokság úgy döntött, megszünteti a párhuzamos és félreérthető gyakorlatot, és a kedvezményes palántákra félretett másfél millió forintot is a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatra fordítják.

A közterületi virágosítás népszerűségét a számok is igazolják: 733 pályázat érkezett be a Városgondnoksághoz és május végéig 48 897 db egynyári palántát és 14 998 db muskátlit kapnak meg a pályázók. Pontosabban ennél többet, mert a virágvásárra számítóknak 10 napra újra megnyitották a pályázati lehetőséget.

Tehát gyorsan kattintson ide minden virágosítani akaró fehérvári, töltse le az adatlapot és május 24-én éjfélig küldje el kitöltve a viragok@varosgondnoksag.hu címre, vagy vigye be a Városgondnokság Berényi út 15. alatt található Üzemeltetési Igazgatóságához!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek