6 évnél régebbi cikk

Hivatalosan is megkezdődött a nyár: megnyitott a strand
Fehérvár Médiacentrum fotójaHivatalosan is megkezdődött a nyár: megnyitott a strand

Egész nyáron, minden nap reggel nyolctól este hétig várja a városlakókat a fehérvári strand. Az első hétvégén is már sokan itt pihentek, de az igazi nagyüzem majd a kánikulában várható.

A tanév utolsó napjaiban a Csitáry G. Emil uszoda nyitott medencéjében a fehérvári általános iskolások „szigorúan a tantervi előírások szerint” lubickolnak, a nyári napközis táborba járó gyerekek pedig bizonyosan itt töltik majd a kánikulai napokat. De szombat reggel óta bárki jöhet strandolni, úszni a napsütötte medencébe.

Ahogy azt korábban már megírtuk, továbbra is a 2013-as árakon használhatjuk Fehérváron a strandot, ám az ide szóló jegyekkel és bérletekkel nem lehet bemenni az uszodába. Patkós Tamás, a Városgondnokság sportlétesítmények üzemeltetési vezetője elmondta azt is, hogy a strand szeptemberben bezár, mert kezdődik a 30-as években épült létesítmény korszerűsítése, hogy 2018. május elsején egy 21. századi, élményelemekkel kiegészített strand várhassa majd a fürdőzőket.

Ma azonban még a strand kínálta élmények inkább uszodaiak, ám messze földön híresek, ahogy az a Fehérvár TV tudósításából kiderül:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek