6 évnél régebbi cikk

Nem létező fehérvári csarnokban lesz MMA harcos az olimpikon birkózó
·Sport·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaNem létező fehérvári csarnokban lesz MMA harcos az olimpikon birkózó
·Sport·Utolsó frissítés: undefined

Neves fellépője is lesz szeptemberben Székesfehérváron megrendezésre kerülő Fight Arena 2017 elnevezésű Profi Nemzetközi Küzdősport Gálának. A világ- és kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes birkózó, Veréb István ketrecharcosként debütál majd.

A rendezvény hivatalos beharangozója szerint MMA, K1 és profi ökölvívó mérkőzésekre is sor kerül majd szeptember 9-én. Az este egyik neves fellépője (MMA-harcosként) az olimpikon birkózó Veréb István lesz, aki a 2013-as budapesti világbajnokságon, illetve a 2014-ben Vantaa-ban rendezett Európa-bajnokságon a szabadfogásúak 84 kg-os súlycsoportjában lett bronzérmes. A 30. életévét októberben betöltő sportoló tavaly 13. lett a riói olimpián, majd idén az újvidéki kontinenstornán ismét dobogóra állhatott, a 86 kg-osok mezőnyében bronzérmet szerzett. Az MMA-küzdelmének érdekessége, hogy augusztusban Veréb még ott lesz a birkózók párizsi világbajnokságán, majd szeptember elején már a szőnyeg helyett a ketrecben mutathatja meg tudását.

A Fight Arena 2017 beharangozójának készítői azért egy picit jobban is utánajárhattak volna a fehérvári torna helyszínéül szolgáló Alba Regia Sportcsarnoknak, azt ugyanis Vodafone Arénaként promotálják a kisfilmben. Egyrészt ezen a néven soha nem futott a Gáz utcai létesítmény, korábban ugyan valóban viselte a Vodafone Sportcentrum nevet, ám a névadó szponzorral már egy esztendeje megszűnt a szerződés, 2016 óta újra Alba Regia Sportcsarnok a hivatalos név.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek