6 évnél régebbi cikk

Hogyan fogyok le tíz hét alatt? - Orsi naplója 10. befejező rész
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Hogyan fogyok le tíz hét alatt? - Orsi naplója 10. befejező rész

A tíz hét eltelt, az eredmény kőbe vésve: négy kiló mínusz, egy nyaralás plusz!

Vicces, hogy kérdés formájában fogalmaztam meg bő két hónappal ezelőtt ennek a cikksorozatnak a címét. Hogyan fogyok le tíz hét alatt? Mert az elején tényleg minden kérdéses volt. Hogyan bírom a magam számára felhúzott korlátokat? Fogyok-e tulajdonképpen, és ha igen, mennyit? Nos, a kollégáimhoz képest mindenképp sikeresebben teljesítettem. (Bocsi, srácok…) De az eredetileg kitűzött minimum öt kiló fogyást nem sikerült elérnem, marad a mínusz 4 kiló, ahogy arról már legutóbb is beszámoltam.

Talán észrevettétek, hogy egy vasárnap kimaradt: az utolsó, tizedik beszámolót egy héttel ezelőttre terveztem. Jól kigondoltam, hogy ha már arról szólt ez az egész, hogy mennyit adok le a nyaralásig, akkor a befejező cikket majd vígan elküldöm nektek a tengerpartról, a nyaralás első napján… Ehhez képest még wifire sem sikerült csatlakoznom… Na, jó, bevallom, ezt annyira azért nem bántam, jól esett egy kütyümentes hét, amikor még a telefonom is többnyire kikapcsolva hevert egy széfben, és a nap fő teendője az volt, hogy eldöntsük: a medencénél vagy a tengerparton kezdjük-e aznap a strandolást…

Hogyan fogyok le tíz hét alatt, hogyan hízok meg egy hét alatt? – tett ironikus címjavaslatot a férjem az eheti cikkemhez… Khmmm.. no igen… azért Olaszországban sok a csábítás, érkezzen az pizza vagy éppen fagyi formájában… Ma még inkább nem állok mérlegre… Azt viszont elhatároztam, hogy ha nem is a nyilvánosság előtt, de felveszem a versenyt a cikk elején emlegetett férfi kollégáimmal. Ha nekik az elkövetkező hónapokban sikerül látványos súlyfeleslegtől megszabadulniuk, fél év múlva én is ismét megmutatom, mire jutottam!

Fogyinaplóm addig is bezárul, stílusosan, egy olasz recepttel. Nem egy hizlaló változatot választottam, hanem olyat, amit a diétába nem csak könnyedén bele lehet illeszteni, hanem rendszeres fogyasztása egyenesen elősegíti azt. Egy jó kis minestronét valaki?

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek