6 évnél régebbi cikk

Még lehet jelentkezni a lecsóra
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Még lehet jelentkezni a lecsóra

Újra lesz lecsófesztivál, és bár a júliusi jelentkezési szakasz lezárult, augusztusban még nevezhetnek a csapatok a főzőversenyre.

Szeptember 16-án, a 13. alkalommal megrendezett Lecsófőző Vigasságon várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a kedvelt étel. Az eseményről természetesen akárcsak tavaly, idén is beszámolunk majd.

Még nem késő jelentkezni a Lecsófőző Vigasságra: a Fehérvári Programszervező Kft. augusztus 21. és 25. között még várja a csapatok nevezését a főzőversenyre. A nevezési díj fejében a szervezők idén is biztosítanak a résztvevőknek tűztálcát, kötényt, 3 kg kenyeret és sörpad-garnitúrát. A szervezők most is gazdag programkínálatról gondoskodnak. A színpadi produkciók mellett a főzőcsapatokat utcazenészek szórakoztatják majd szeptember 16-án. A nap végén pedig az is kiderül, hogy 2017-ben királya vagy királynője lesz-e a fehérvári lecsónak. Jelentkezni a www.fehervariprogram.hu oldalon lehet, a nevezési díj befizetése pedig hétköznapokon 10.00–18.00 óráig a Művészetek Háza (III. Béla király tér 1.), I. emelet 109-es irodájában lehetséges.

Részletek a Fehérvár Televízió videójában:

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek