Fair18 °C
2019. október 17. csütörtök Hedvig
Menü

Egyéves az fmc.hu – ennyien olvastatok minket és ezek voltak a kedvenceitek

Egyéves az fmc.hu – ennyien olvastatok minket és ezek voltak a kedvenceitek
(Fotó: Horváth Reni)

Augusztus 2-án többszörösen is születésnapozik Székesfehérvár: nemcsak a FEZEN ünnepel, hanem az fmc.hu is. Igaz, mi még csak az indulásunk első évfordulójára koccinthatunk – természetesen szigorúan munka után. Pezsgőbontás előtt pedig vontunk egy kis mérleget.

Az elmúlt 365 napban 435 103-an tiszteltetek meg minket azzal, hogy elolvastátok az írásainkat, és egy pici híján 1 millió oldalletöltésig jutottatok. Ezúton is köszönjük szépen, és reméljük, hogy tudtunk némi pluszt vagy plusz információt nyújtani nektek!

Összesen 163 országból jártak az oldalon legalább egyszer. A legtöbben  természetesen Magyarországról, de kattintottak ránk Zimbabwéből, Szváziföldről, Új–Kaledóniából és Grönlandról is. Magyarországi olvasót 393 357-at üdvözölhettünk az fmc.hu-n, a második legtöbben pedig az Egyesült Királyságból érkeztek (7458), ezt követi Németország 7191 látogatóval, majd az Egyesült Államok 5148-cal.

Megyék és persze a főváros tekintetében természetesen Fejér megye vezeti a listát 142 772 olvasóval, a második helyre a budapestiek futottak be 132 103-an, a harmadik pedig Pest megye lett 22 138 olvasóval.

A női-férfi arány tekintetében egy kicsit megbillent az egyensúly (ejnye, uraim!): az olvasóink 62 százaléka hölgy, míg 38 százaléka férfi. Ha pedig az életkort nézzük, akkor az fmc.hu-t böngészők többsége (59%) 25-44 év közötti.

A technikai adatokat nézve a legtöbben Google Chrome böngészővel nyitották meg az oldalt (204 333-an), Android Webview-val 68 736-an, Safarival pedig 51 796-an. A nemzetközi trendek nálunk is érvényesülnek, hiszen mobiltelefonról érkezik az olvasók 61 százaléka, 35 százalék asztali gépről olvas minket, és csak 4 százalék használ tabletet.

Az fmc.hu-t eddig közel 3000 telefontípusról látogattátok meg, ezek közül is kiemelkedik az iPhone-használók száma: 18 százalékuk olvassa ilyen készülékről az fmc.hu-t. A mobilok listáján második helyen a Huawei P8 Lite (3,5%), harmadik helyen pedig a Samsung Galaxy J5 (1,7%) áll.

És most nézzük a legeket írások tekintetében:

Az oldal indulásának pillanatában az első vezércikk, amivel a főoldalon találkozhattatok, és amit egyben először posztoltunk az fmc.hu hivatalos Facebook-oldalán, a Jó helyen vagy! című írás volt. A legtöbb olvasó figyelmét Hosszú Katinka álláshirdetése keltette fel, összesen 45 043-an olvastátok el a mai napig.

Az interjúk közül a dr. Abkarovits Gézával készült beszélgetésünkre kattintottatok rá legtöbben, összesen 27 972-en. A Google-ből és különböző keresőkből legtöbben az Ombre, Sombre, Balayage című cikkünkre találtatok rá, eddig több mint 11 000 alkalommal.  Az első cikk pedig, ami átlépte a 10 000-es olvasószámot, a méltán kedvelt Viniczai Cukrászda bezárásával foglalkozó írásunk volt.

A legek közül Kathi Bélát sem hagyhatjuk ki: a vele készült interjúnk a legnépszerűbb tartalom eddig a Youtube-csatornánkon. Ezt a beszélgetést 81 000-nél is többször néztétek meg eddig.

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

 • HÍRADÓ 2019. október 16.
  HÍRADÓ 2019. október 16.
 • Az éjszakai utazóknak kedvez a MÁV
  Az éjszakai utazóknak kedvez a MÁV
 • Még olcsóbb lesz a benzin
  Még olcsóbb lesz a benzin
 • Évadnyitó szüreti táncház a Kákics együttessel
  Évadnyitó szüreti táncház a Kákics együttessel

A hét embere

 • Kóstoló - Nyílt nap a Művészetek Házában
  Kóstoló - Nyílt nap a Művészetek Házában
 • Megnyílt Székesfehérvár első csomagolásmentes boltja (X)
  Megnyílt Székesfehérvár első csomagolásmentes boltja (X)
 • Tovább bővült az építőipar - lassult a növekedés
  Tovább bővült az építőipar - lassult a növekedés
 • Egyetemi Duatlon Országos Bajnokság - forgalomkorlátozás vasárnap a Csíkvári úton és környékén
  Egyetemi Duatlon Országos Bajnokság - forgalomkorlátozás vasárnap a Csíkvári úton és környékén
 • Állandó és változó babakultúra - játéktörténeti konferencia a Hetedhét Játékmúzeumban
  Állandó és változó babakultúra - játéktörténeti konferencia a Hetedhét Játékmúzeumban
 • Trianon emlékév - az 1919-es román megszállásról tartanak konferenciát
  Trianon emlékév - az 1919-es román megszállásról tartanak konferenciát
 • Október 23. - idén is 22-én kezdődnek a nemzeti ünnepi megemlékezések
  Október 23. - idén is 22-én kezdődnek a nemzeti ünnepi megemlékezések
 • Milliárdos segítség - Európa első vízalapját indította el az MFB
  Milliárdos segítség - Európa első vízalapját indította el az MFB

Eseménynaptár