6 évnél régebbi cikk

5 frizuratrend őszre - a kifutókon már ezek hódítanak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
bukosza.zita
5 frizuratrend őszre - a kifutókon már ezek hódítanak!

Bár még várnak ránk forró napok, visszavonhatatlanul nyakunkon az ősz, s vele együtt a korszaknak megfelelő hajtrend kiválasztásának problémája. Kinek ez, kinek amaz a jól bevált hajkorona a nyerő, ám van ami biztos: a kirívó színekkel, fejpántokkal vagy éppen a törzsi fonatokkal biztosan nem lőhetsz mellé!

A haj a nő koronája. Égetően fontos probléma ez minden, magára valamit adó hölgy számára. Az őszi hajtrendek közül az 5 legnépszerűbbet mutatjuk be, melyek a kifutók világát már uralják!

5. Bob frizura

(forrás: commons.wikimedia.org, pixabay.com )

Tudom, tudom, nehéz rászánni magunkat a hajvágásra. De a Bob frizurára váltás garantáltan megéri! 2017-ben még mindig találkozhatunk vele, örök kedvenc a kifutókon és az utca emberénél is, egyszerűen nem tud kimenni a divatból. Praktikusság szempontjából nagyon megéri, hiszen sokkal kevesebbet kell vele bajlódnunk, mint a hosszú tincsekkel, és nem utolsó sorban igazán vadóc külsőt kölcsönöz viselőjének.

4. Fül mögött a haj

(forrás: pinterest.com, flickr.com/ )

Sokan talán ódzkodnak a fülüket megmutatni, de rendkívül elegáns és bájos hajviselet tud lenni a fülünk mögé tűrt haj, egy színes csattal vagy fülbevalóval együtt. Hullámos, göndör és egyenes tincsekhez is egyaránt jól áll, és ami a legjobb: kihangsúlyozzuk vele arcunk szépségét!

3. Fejpántok

(forrás: playbuzz.com, flickr.com )

Hajad szépségét igazán egy hajpánttal vagy fejpánttal tudod hangsúlyozni. A csillogó, díszes pántoktól a bőrpántokig és sportpántokig bármilyen anyagból találhatsz a stílusodnak megfelelőt, persze ajánlatos azt az öltözetedhez igazítani. Elengedhetetlen a fesztiválokon, de hétköznapokon is bátran viselheted! Nagyon fel tud dobni egy egyszínű szerkót, és akár más kiegészítőkkel együtt is felveheted.

2. Hajfonat

(forrás: pixabay.com, tunsoritendinte.blogspot.hu )

Minden korszakban, bármilyen öltözékhez kitűnő választás egy csajos fonat! A hagyományos, a parketta vagy akár az egyre inkább divatossá váló törzsi fonás is a legtrendibbek között szerepel. Egy őszi szetthez is remekül mutat, egzotikus szépséget varázsolva viselőjének. Természetesen ezt is feldobhatjuk kiegészítőkkel: színes hajgumikkal, masnikkal de akár virágokkal is!

1. Rikító színek

(forrás: flickr.com, xoxokissntellxoxo.blogspot.hu )

Biztosan nemcsak a divatbemutatókon, de az utcán is összefutottál már kirívó hajszínű emberekkel. Egy nagy hajsláger, amely ősszel sem megy ki a divatból, sőt! Minél inkább "ősziesebb" narancs vagy vöröses árnyalatúra fested a hajad, annál trendibb leszel! A hajad hosszúsága sem számít - rövid és hosszú tincseket is egyaránt kiemel, ha akár csak pár tincs színes! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek